Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ministr chce redaktora HN Ondřeje Malého do vedení ČTÚ. Má tlačit na nižší ceny volání

A co mám asi tak podle tebe dělat?? Zakládat na fb tisícíosmistou iniciativu, že nechceme drahé volání?
Myslíš, že nějaký tlak na operátory nese ovoce? Já si to nemyslím; pokud netrávíš večery porovnáváním nabídek a hodinovým voláním operátorům "bububu, jdu ke konkurenci" tak máš prostě smolíka a smolíka mít budeš.
Burcuješ tady lidi, jen otázka - kolik lidí šlo hulákat před parlament a senát, když se ratifikovala např. Lisabonská smlouva? Kolik lidí řvalo proti posílání pomoci MMF? Deset? Dvacet? Oproti tomu je nějaké volání za bůra nebo za kolik úplné hovno. To jen na okraj...
Všichni se zaklínají svobodou, tak ať teď ale neřvou po regulaci, když se jim nelíbí za kolik volají. Volat nemusí, to není nějaké "právo na nízké ceny", prostě mi ceny nevyhovují = beru nebo nechám ležet.

Osobně proti panu Malému nic nemám - ani tak neměl můj příspěvek vyznít. Spíš mi šlo o to, že si kdekdo řekne - dáme tam toho či onoho a za půl roku to bude krásné a skvělé. Nebude.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality