Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ministr chce redaktora HN Ondřeje Malého do vedení ČTÚ. Má tlačit na nižší ceny volání

Dejle, nic proti tobě, ale v tomto se fakt šeredně pleteš. I ten blbej like pro fejsbůkaře značí jistou podporu (před půl rokem 5k fans, nyní 21k) - navíc provozovatel té mj. FB kampaně přináší pravidelné info v této věci a vyzývá k emailům např. na čtú ke konkrétním věcím, což jistý tlak samozřejmě vytváří.

Myslíš, že nějaký tlak na operátory nese ovoce?
To je snad vtip ne? Nebýt tlaku posledních měsíců, tak se NIC neděje! Výsledky jsou do očí bijící.

Burcuješ tady lidi, jen otázka - kolik lidí šlo hulákat před parlament a senát, když se ratifikovala např. Lisabonská smlouva? Kolik lidí řvalo proti posílání pomoci MMF? Deset? Dvacet? Oproti tomu je nějaké volání za bůra nebo za kolik úplné hovno. To jen na okraj...
Ostatní tuna problémů s tím nesouvisí, nechcem-li dojít ke zjištění, že jsme neschopný a falešný svině všichni, protože žereme a spíme v teple.

Zlepšení už nastaly a mohou přijít další, každopádně už nyní na tom profituješ (můžeš profitovat) i ty - takže jsme opět u toho, že pesimistické tlachání po forech, hospodách je ubohá kamufláž vlastní neschopnosti/lennosti.

Nasazením Malého nic nekončí, naopak - je to trasparentní krok, že se toto téma chce řešit - co bychom za to před rokem dali.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality