Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ministr chce redaktora HN Ondřeje Malého do vedení ČTÚ. Má tlačit na nižší ceny volání

- především je úspěch, že se o tom aktivně mluví mezi lidma, v médiích, v politice - sílí tlak.
- 3G pokrytí se zlepšilo - nevím o kolik, čistě osobní empirická data - dost cestuju po tuzemsku a na některých trasách, kde 3G vypadlo třeba 10x, dnes vypadne jednou nebo vůbec.
- proaktivní krok ministra s O. Malým - to je asi nejvýraznější krok podpořen ministrem (samozřejmě to může být i to, jak zde bylo zmíněno - populistický krok či nepřítel pod křídlem).
- snížení volání na polovic u O2, (ikdyž to má své mouchy) a navíc se zdá, že si to operátoři kartelově kompenzují na datech.
- ostře sledováná aukce kmitočtů - represe korupčního jednání.
- ostře sledovanej celej čtú.
a mohl bych pokračovat s podrobným seznamen, leč nejsem aktivní "bojovník" :) jen vyjadřuji podporu. Spousta věcí se dá odvodit.

Každopádně úspěchy kampaně jsou evidentní, ovšem stěžejní bude právě ta aukce - pokud se nový operátor nechytne - všechno se značně zbrzdí.

Všichni pracujou - není třeba se tu chválit za práci :) Malému taky fandím, ale mohl jsis odpustit ty pesimistické kecy - jako kdyby tobě při nástupu do funkce někdo řekl "tak vítej, ale stejně tu budeš k hovnu".

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality