Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Android Market končí, nahradí jej Google Play

Společnost Google oznámila, že současnou podobu Android Marketu brzy nahradí nová služba Google Play. Uživatelům nabídne lepší přístup k veškerému obsahu, který už na řadě trhů netvoří jenom aplikace.

Zdroj: http://mobil.idnes.cz/android-market-konci-nahradi -jej-google-play-fzt-/mob_tech.aspx?c=A120307_0029 29_mob_tech_vok

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to radsej ani nezapinam aby mi to zas nevycerpalo celodnovy FUP za 2 minuty. Nielen market konci ale…
MM.. 08.03.2012 20:02
MM..
to nejde len o Market resp. Play. To ide o cely Android ako taky, ktory je cely nelogicky a spackany…
wam_Spider007 09.03.2012 17:04
wam_Spider007
Se mi líbí, jak Android vychvalovali všichni až do nebes a po třech letech je to všechno jinak. :-)
Kráťa 09.03.2012 17:18
Kráťa
Myslíš ten podíl na trhu, který stále roste? :)
shark.jd 09.03.2012 17:24
shark.jd
Roste proto, protože dobré stroje, jiný OS nemají. Kdyby si lidi mohli OS vybrat, je vše pravděpodob…
Kráťa 09.03.2012 18:05
Kráťa
Že to říkáš zrovna ty, který používá Windows Mobile a ty jsou si s Androidem ze všech systémů nejvíc…
shark.jd 09.03.2012 21:52
shark.jd
Windows Mobile také používám jen proto, protože Samsung Omnia Pro se nedal s jiným koupit. Ne proto,…
Kráťa 09.03.2012 22:32
Kráťa
Android nemusi mat antivir. Nezmysly o nejakych hypotetickych skodlivinach to pisu snad samotne anti… poslední
MM.. 12.03.2012 20:29
MM..

to nejde len o Market resp. Play. To ide o cely Android ako taky, ktory je cely nelogicky a spackany. Kazdy si to robi po svojom a je to len cisty bordel. Este rok na Desire a potom bud WP7 alebo iPhone. Android uz potom do mojho domu nevkroci.

Roste proto, protože dobré stroje, jiný OS nemají. Kdyby si lidi mohli OS vybrat, je vše pravděpodobně jinak. Příklad. Mě se třeba líbí Samsung Galaxy Note, ale nemohu ho mít s jiným OS, než s Androidem. Nastává tedy dilema. Přístroj, který chci s OS, který nechci, nebo přístroj, který nechci, ale s OS, který je vyhovující?

Windows Mobile také používám jen proto, protože Samsung Omnia Pro se nedal s jiným koupit. Ne proto, že jej považuji za nějaký super. Kdyby bylo na výběr třeba ze tří OS, bylo by to asi také jinak.
Nicméně nevím, jak dlouho se Windows Mobile dělal, ale vím, že jsem nikdy a nikde nečetl o něčem škodlivém pro tento (a i pro další) OS, kdežto o Androidu již mnohokrát a když se mi aktualizuje Avast na notebooku, vyskočí mi s cedulí o aktualizaci upozornění, že se dělá Avast i pro Android (možná jediný OS do mobilních zařízení, co musí mít antivir).

Android nemusi mat antivir. Nezmysly o nejakych hypotetickych skodlivinach to pisu snad samotne antivir firmy aby si pre tie ich nefunkcne zbytocne produkty zaistili trh v buducnosti ked skonci PC :D
P.S. a spravy o utokoch na mobily (ci uz cez bluetooth alebo ine technologie a nasledne vycerpanie celeho kreditu nejakymi drahymi SMS alebo zavolanim na platenu linku apod) boli uz aj v dobe ked este ziaden android neexistoval (ja osobne sa pamatam na vecerne spravy kedysi v r.2005 ci kedy ked hlasili ze si ma kazdy vypnut bluetooth na mobile :D). Za to tiez mohol andorid? ;)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru