Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Sony Xperia Sola, první perlička s tzv. Floating Touch

Že by zdánlivý začátek konce umatlaných dotykových displejů? Zatím jen internetový prohlížeč, ale na dalších aplikacích se prý pracuje, rozhodně to vypadá zajímavě, ale ne příliš přesvědčivě. Osobně bych toto rád vyzkoušel.

http://mobilenet.cz/clanky/sony-xperia-sola-predst avena-bezdotykovy-displej-prichazi-8802

Floating Touch, co to je?
Největším trumfem a bezpochyby také lákadlem je zcela nová funkce, kterou Sony nazvalo floating touch. Co se pod tímto cizojazyčným názvem skrývá? Ve stručnosti jde o bezdotykové ovládání. Nejprve si této vymoženosti budete moci užívat v internetovém prohlížeče. K posouvání po stránce už bude stačit pohybovat prstem nad displejem. Jakmile najdete požadovaný odkaz, dojde k jeho zvýraznění. V ten moment už se ale pro výběr displeje dotknout budete muset. Příznivě zní zpráva, že se pracuje na dalších aplikacích, které bezdotykové ovládání budou podporovat.

Zdroj: www.mobilenet.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nedá mi nezareagovať citátom z mojej najpbľúbenejšej knihy :) Zacházet s rádiem nebylo zrovna snadn…
deadhead 15.03.2012 19:35
deadhead
moje zamilovaná knížka s depresívním Marvinem. :-) Nepropadejte panice. poslední
kmochna 16.03.2012 06:35
kmochna

Nedá mi nezareagovať citátom z mojej najpbľúbenejšej knihy :)

Zacházet s rádiem nebylo zrovna snadné. Po celá léta se rádia ovládala mačkáním knoflíků a laděním stanic. Potom s vyspělejší technikou přišly senzory - stačilo lehce přejet prsty po panelu. V současné době nebylo zapotřebí nic jiného než mávnout rukou v přibližném směru ladících prvků a doufat. Ušetřilo se tím samozřejmě spousta svalové námahy, ale také to znamenalo, že člověk musel sedět k zbláznění klidně, pokud chtěl poslouchat stále stejný program

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru