Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft do Windows 8 hlavní nabídku nevrátí

Tobe zrovna verim, takze chapu, ze muze byt i nekdo, kdo proste nektery veci nerozchodi. S tim se neda nic delat. Ja psal obecne. Nemel jsem na mysli tebe, kdyz jsem psal o tom, ze to je proste vyvoj a ze se s tim neda nic delat a ze bysme jeste byli jinak na stromech.

2. nic proti tomu nemam. Ja treba taky nevim co a jak se jmenuje, respektive hned si nevzpomenu. Pouzivam rocketdock zkus si to nekdy, pak nejaky jmena potrebovat vubec nebudes. Blby je, ze asi na win 8 fungovat nebude, uz ted ma obcas na jednom nasem pc problemy s win 7 64. Je to navykova vec. Programy pak poznas podle ikon nebo si je pojmenujes.

3. Vim, to tvoje ucetnictvi nebo co to je, ale treba tady prave nepochopim, ze se tak branis necemu jinymu, ale neznam to. Ja bych si radsi zvykl na neco novejsi, nez zit za chvlku s 20 let starym systemem.

4. Smatlance taky nesnesu.

5. Naprostej souhlas. Na nektery veci to pouzivam, kdyz si zalohuju veci pro web nebo neco podobny, co potrebuju mit dostupny odkudkoli, ale na nic jiny. Pokud by to zavedli nejak plosne a verim tomu, ze se o to postupne pokusi, tak me nikdy nedonuti toto pouzivat a budu radsi u 20 let staryho systemu zatvrzele jako ty. Nebo to pouziju pouze na net a jinej pc by byl pro moje veci. V tomto me jde o princip.

Mne zmeny vzhledu nevadi, spis je vitam, protoze to zase vypada jinak a necucim porad do stejnyho. Ja myslim, ze prave zmeny vzhledu jsou to nejmensi a da se zvyknout. Ribbon mne nevadi. Vadil mne prvnich nekolik hodin nebo dni a dnes jsem s nim naopak spokojenej, jem nohem lepsi. Vse je rychlejsi, intuitivnejsi, nez hledat nejaky nastaveni kdesi hluboko v textovym menu. Chapu, ze na nej kaslou, kdyz se jim nelibi. Mas to jako s autem, mne se taky nelibi ty novy plasty v aute atd., vzhledy novych aut, ale vim, ze s tim nic nenadelam. Proste to je ten vyvoj, rozhodli za nas. Zbyva bud se prizpusobit nebo se stat vyvojarem a zmenit to.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality