Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft do Windows 8 hlavní nabídku nevrátí

Tu vobec nejde o to, ci tam nieco bude alebo nie. Problem je inde.
Problem je, ze Win7 sa podarili a kopec uzivatelov proste novy system nebude chciet. Navyse vela korporatov preslo len prednedavnom na Win7, ti uogradovat nebudu a velka cast zostala stale u XP, ti upgradovat tiez nebudu ak ich k tomu nedonutia vyrobcovia HW a ked uz ano dovolim si tvrdit, ze vacsina pojde do overenych 7.
Bude to presne ako pri XP, ked kopec vyrobcovo prestal podporovat system vydavanim ovladacov a ked zistili, ze sa ich modely nepredavaju a modely konkurencie, ktore podporuju XP ano tak potichucky sa vratili k tomu, ze ovladace pre XP zacali dodavat aj oni.
Takze priestor na trhu sa vyrazne zuzuje, potencionalna skupina kupujucich tiez. Navyse Win8 prochadza s (r)evolucnym konceptom ovladania, co vzdy sposobuje kopec problemov u vacsiny ludi, ktori maju svoje win autisticke navyky.
A to som este nepisal, ze verim tomu, ze Win8 nebude na zaciatku odladeny a ze bude trpiet kopcom detskych chorob ako mala napriklad Vista.
Win8 bude prepadak, rovnako ako Vista a divim sa MS, ze vraza peniaze do takejto blbosti a nevenuje sa novym perspektivnym trhom radsej (entertaiment segment, cloudy, home servre, mobilna platforma, tablety...atd).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality