Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja by som tie ich "SW podpory" nacpal tym vyrobcom kamsi do prd... Vcera som ja debil klikol vo Wind…
MM.. 23.04.2012 17:54
MM..
jo, moje souboje s nvidia Quadro kartami jsou už pověstné - nefunkční velké monitory (27"), čas od č…
touchwood 25.04.2012 08:33
touchwood
ono to ale funguje relativne dobre a stabilne, ja pouzivam doma nvidie uz 10rokov a nebol s tym vazn… poslední
MM.. 25.04.2012 13:37
MM..

Ja by som tie ich "SW podpory" nacpal tym vyrobcom kamsi do prd... Vcera som ja debil klikol vo Windows update na volitelnu aktualizaciu Nvidia Graphic Driver, tahalo to 120MB instalovalo, a potom prestal fungovat Nvidia control panel (aj po restarte), tak som tahal jak dement zas 140MB z nvidie a cele to preinstaloval potom to zas nadrbalo rozlisenie na 800x600 takze zoradovat ikony na ploche. No a to boli asi tak vsetky viditelne efekty tejto "softarovej podpory" (control panel je stejne lemravy jak predtym a nema ikonu v systray stejne jak predtym). Ja keby som bol prezident tak ZAKAZEM UPDATE :D Bud nech sa veci predavaju DOROBENE, alebo nech sa nepredavaju vobec. Zakaznici nie su pokusni kralici.
P.S. dnesne PC to je jak vozit sa na aute na ktorom je zospodu prilepeny mechanik ktory tam furt nieco sroubuje, aj za jazdy :D Ja by som do takeho auta nesadol.

ono to ale funguje relativne dobre a stabilne, ja pouzivam doma nvidie uz 10rokov a nebol s tym vaznejsi problem, dokonca pod WinXP to ma vpravo dole velmi sikovnu ikonku ktorou mozes velmi lahko 2klikmi prepinat displaye apod. A ked nemas povolene nvidia autoupdate a nesahas na to tak to bolo 100% stabilne a bezproblemov. Ale vo Visa a 7 tu ikonku vpravo dole odstranili, a control panel je lemravy (reakcie >3sekundy) a ja darmo cakam ze to jedneho dna v nejakom update nejak vylepsia, asi je samotna vista nahovno ci co, tak skusam stale nvidia update jak debil. Ale ked neupdatujes nemas problem.
P.S. quadro a special rozlisenia neviem, nepouzivam.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru