Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nainstalovano na prni PC (intel core 2 quad, GF250GTS, 4 GB RAM) a zatim nejbezproblemovejsi instala…
Redmarx N 28.04.2012 15:49
Redmarx N
Nainstalovano doma, zjistil jsem skolackou chybu v instalatoru (pokud neni pripojeni k netu pres DHC…
RedMaX 29.04.2012 00:18
RedMaX
tak pokud by to nekoho zajimalo, tak na domacim PC jsem narazil na problem se zvukem, nebot mu moje…
RedMaX 30.04.2012 22:25
RedMaX
tak zvuk poresenej taky, stacilo v synapticu dat vyhledat pulse, nebyly nainstalovany vsechny moduly… poslední
Redmarx N 01.05.2012 18:41
Redmarx N

nainstalovano na prni PC (intel core 2 quad, GF250GTS, 4 GB RAM) a zatim nejbezproblemovejsi instalace linuxu, co jsem kdy delal, parada. yitra to hodim na svoje PC doma, tak uvidim co tam, snad jsem to ted nezakrikl.

Nainstalovano doma, zjistil jsem skolackou chybu v instalatoru (pokud neni pripojeni k netu pres DHCP, tak v prubehu instalace nejdou stahnout updaty i presto, ze PC je k netu pripojen), ale jinak opet temer bezproblemove, par drobnosti jako je spatna funkce klavesy F10 v mc, kazdopadne zatim to vypada za dlouhou dobu, ze po instalaci nebudu muset 14 dni googlit problemy, aby to fungovalo, takze jsem velmi spokojen.

tak zvuk poresenej taky, stacilo v synapticu dat vyhledat pulse, nebyly nainstalovany vsechny moduly, tak jsem to vsechno zaskrtal + doinstaloval pavucontrol (urcite chyba, ze neni v zakladu!) a razem je 5+1. Jeste jsem nezkousel hrat zadnou 3D hru (zkousel jsem jen glxinfo - direct endering yes), tak snad to pobezi vsechno, to me navic netrapi. Teda Ubuntu (du to zaklepat) se s novou verzi vytahli. :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru