Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem microPC s Androidem 4.0 může být vaše už za 75 USD

Online prodejce AliExpress (Alibaba.com) začal prodávat zajímavé microPC s označením MK802, které je schované v malé krabičce o rozměrech 8,8 x 3,5 x 1,2 cm s hmotnostní 20 gramů. Jak už napovídá obrázek, na vnitřní flash paměti je nahraný operační systém Android 4.0, který pohání 1,5GHz single-core procesor (Cortex A-8). Co se týče paměti, k dispozici je 512 MB RAM a 4 GB na interním úložišti, nezapomnělo se ani na slot pro microSD karty.

Ćeká nás zajímavá budoucnost :-)

Předmět Autor Datum
Máš pravdu, budúcnosť bude taká, akú si dnes nikto nepredstavuje ... Nejak podobne začínala doba PC… nový
Joseph 22.05.2012 12:28
Joseph
Zaujimava reakcia na prispevok o PC. Sledovani uz sme - kamerami na kazdom kroku, zhora druzicami, k… nový
Dreamer 22.05.2012 13:15
Dreamer
zaujímavé je to,že pokial sa vyskytne problém,automaticky za to môžu židia,slobodomurári,komunisti,v… poslední
audax 22.05.2012 17:20
audax
je na to nejaky linux? Android nechcem nema javu :) nový
MM.. 22.05.2012 16:09
MM..

Máš pravdu, budúcnosť bude taká, akú si dnes nikto nepredstavuje ...

Nejak podobne začínala doba PC. Skládačky, plošný spoj a krabice súčiastok, "soft" bolo nutné "naklikat" prepínačmi. Nik netušil aké bude pokračovanie ..... Myslím že to bude obdobné ...

Pravdu povediac, mám z toho obavy.
Veštby sú temné, neco o značení a sledováni. Technologia aby sa tak stalo, práve vzniká a veštby o hladu, vojne.

Ak nekdo veštbami pohrdá, vyvoláva to u neho široký úsmev, nech si uvedomí co riadi a poháňa najmocnejšie sily sveta: proroctvá a zjavenia nekoho, u Židov, Moslimov, Hinduistov. Zvlášť židovské texty sú fascinujúce.
V podstate, po odfiltrovaní politického/náboženského balastu, hovoria o pôsobení, stretnutí s nejakou prastarou civilizíciou, resp. jej zbytkom alebo mimozemskou ?

Napr: tisícročia nezmyselný príkaz pre židov, o "kóšer" potravinách, je dnes v súvislosti s geneticky upravenými produktami neskutočne aktuálny. Židia nekonzumujú geneticky upravené produkty, Jahve im to zakázal pred cca 5-tisíc rokmi. Ale finančné skupiny nimi riadené, ktoré vlastnia celosvetovo pôsobiace potravinárske giganty tieto produkty dodávajú všetkým ostatným, Jahve im totiž taktiež zjavil že sú vyvolený a ostatný sú nedôležitý. Samozrejme ich firmy dodávajú aj osivá a hnojivá ... a tak hlad vôbec nemusí byť nejaká fikcia ....

Veštby sa pravdepodobne naplnia, všetko smeruje k ich naplneniu .... Len čas je neurčitý :-/

Zaujimava reakcia na prispevok o PC. Sledovani uz sme - kamerami na kazdom kroku, zhora druzicami, ked platime kreditkami. Ku koncu sveta - globalne oteplovanie a absolutny nezaujem o jeho spomalenie to moze sposobit. Mame elektricke auta, ale pouzivame auta na benzin, zistili sme ako ziskat energiu zo slnka, vetra, ale my radsej miname posledne zasoby plynu, rubeme posledne lesy koli papierovym utierkam. To vsetko uz ma svoje nasledky, na niektorych miestach (Cina, velkomesta) je tak zly vzduch ze sa tam neda dychat.

Ak by bola taka PC hra, tak by sme ju vsetci vedeli dohrat tak aby ku koncu sveta nedoslo, ale v realnom svete nie, je to paradox, kedze normalne si davame v realnom svete vacsi pozor ako v hre - napr. jazda autom vs. NFS hra.

Myslim ze koniec moze prist nahle, je to ako hradza, ked sa zamyslite nad tym ako dokonale tu vsetko funguje a ako je vsetko so vsetkym prepojene, tak je jasne ze kazdu chvilu sa ta hradza moze pretrhnut.

Vratim sa k PC - mozno by ludom otvorila oci PC hra, s dokonalou grafikou, prepracovana do detailov, musela by byt samozrejme zadarmo. Priklad v hre - po vyrubani vacsiny lesov by zmizol kyslik a ludia by potrebovali kyslikove pristroje na dychanie, malo by byt mozne dosiahnut aj vypuknutie doby ladovej, ale aj koniec sveta. Myslim ze taka hra by mala ovela vacsi ucinok ako nejake kampane, web stranky alebo filmy. Mozno by mohla existovat aj verzia pre smartphony.

zaujímavé je to,že pokial sa vyskytne problém,automaticky za to môžu židia,slobodomurári,komunisti,všelijakí iní -isti,al-kaidá,iránsky jadrový program,leniví černoši,len nikdy nieje za bordel zodpovedný ten,čo celý deň prechlastá v krčme,hovno urobí,len melie hubou a vymýšla kraviny o celosvetovom spiknutí nejakých vyvolených.....

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru