Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailemAnketa Pomôžu súkromné spoločnosti opäť naštartovať dobývanie kozmu?

Po prve, ten nazov je otazka a po druhe je tiez len citat.

Co myslis tym "za hranice našeho solárního systému"? Ja sa v tomto velmi nevyznam, videl som nejake dokumenty, je mozne ze okolo inych hviezd obiehaju planety podobne nasej kde by mohla byt ista forma zivota, ale bola tam aj myslienka ze tak ako existuje nasa galaxia, tak by za jej hranicami mohla existovat ina alebo ine galaxie, tam by som sa ja rad pozrel, neviem ci je to tam podobne ako v nasej galaxii a mozno ani ziadna dalsia galaxia nie je a ked sa ta nasa bude rozpinat az zanikne, bude opat nic, mozno navzdy - tazko sa to chape, ale je to zaujimave a mozno aj taketo veci su dovodom zaujmu ludi o vesmir...

...Myslim si ale ze hlavny dovod preco chcu ist ludia do vesmiru je to, ze tam este nikto nebol, ludia tuzia dobyvat nove miesta, preto su PC hry na tuto temu tak popularne, hraci chcu aspon virtualne dobyvat - a kedze uz na zemi nie je vela miest kde nikto nebol, zacinaju ludia pozerat do vesmiru - a to plati aj v hrach, pribudaju vesmirne hry.

Dostavam sa teda opat k prvemu prispevku, urobit prieskum, spustit sutaz, prip. PC hru a peniaze by sa nazbierali.

Mozno by sme mohli spravit prieskum, ja uz prvy prispevok nemozem zmenit, ale admin/mod ano, tak ak je to mozne, prosim o zmenu prveho prispevku: pridat anketu s otazkou:

"Zapojili by ste sa do sutaze o letenku do vesmiru?

( ) Ano
( ) Mozno
( ) Nie"


Prip. navrhnite viac odpovedi.

Dakujem.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality