Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Linux Mint 13 - Maya

Pred niekoľkými hodinami bola na oficiálnej stránke linuxmint.com zverejnená finálna verzia Linux Mint 13 s kódovým označením Maya. Ponúka na výber dve grafické rozhrania:
- MATE - známe z Linux Mint 12
- Cinnamon

Pri oboch rozhraniach je možné rozhodnúť sa medzi 32 a 64 bitovou verziou a tiež verziou s kodekmi alebo bez nich. Inštalátor pre Windows je len pre 64-bitové verzie.

Sťahovať môžte tu.

Zdroj: www.linuxmint.com
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ako by som tých problémov s Linuxom nemal dosť. Spustím inštalačku Cinnamon, naskočí, nainštalujem a…
msx. 26.05.2012 15:12
msx.
to mas teda smulu, ja prave doinstaloval a parada vse jede jak ma, snad akorat po startu PC cerna ob… poslední
RedMaX 27.05.2012 01:58
RedMaX

Ako by som tých problémov s Linuxom nemal dosť. Spustím inštalačku Cinnamon, naskočí, nainštalujem a GUI mi nenabehne. Miesto toho vyskočí nejaké okno o tom, že grafické rozhranie sa nemohlo inicializovať a je to v háji. Ostane mi to v konzoli a inštalácia nvidia ovládača je nemožná, lebo, že mám poškodené balíky. Ja už fakt neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť. Zvyžujem nainštalovať Isadora LTS, vtedy ešte Unity a iné debility vyžadujúce grafickú kartu (s ktorou si to zrejme nerozumie) neboli.

to mas teda smulu, ja prave doinstaloval a parada vse jede jak ma, snad akorat po startu PC cerna obrazovka a "Out of frequency" a nic a pak najednou naskocil Mint (Cinnamon), tak jsem jenom zeditoval grub2 (nastaveni rozliseni) a uz to slape jak ma. :-)

Instaloval jsem to teda ale na starsi HW - ATI karta.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru