Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Skylink a CS Link spoplatnia balik GRATIS (trikom)

Ale nikto ti nebrani pozerat TV, ktoru si platis cez koncesionarske poplatky cez DVB-T (zadarmo). To, ze si sa rozhodol pre satelitnu platformu je tvoje rozhodnutie, to, ze si za to Skylink zacal uctovat poplatok je zase ich. Obe su legitimne. Ja keby som vo vedeni spolocnosti spravim to iste.
Kzdy kto rozmysla trsoku sedliackym rozumom chapal preco boli programy "zadarmo". J&T trosku zadotovali, nabrali cez milion zakaznikov a potom sup-sup predat. Kto by nekupil firmu s milionmi zakaznikov? Toto bolo jasne kazdemu kto sa trosku zamyslel uz pred par rokmi, ja som to zakaznikom vzdy pri montazi hovoril, akurat som sa sekol v odhade, myslel som, ze to tento rok este nespravia, ze najskor v 2013-2014. Navyse aj predaj Skylinku prisiel skor ako sa vseobecne ocakavalo.
A to, ze novy majitel chce po velke investicii cim skor ryzovat? Kto by nechcel. Po zluceni s CSlinkom im odhadom takto spadne do vacku 1-2mil eur/mesacne. A ze odide 100k zakaznikov ku konkurencii? Nevadi, stale mame 6 ciferne sumy a slusny prijem za nic.
Ludia su proste trubky, radi sa nechaju osklbat, strasne rychlo zabudaju a na celom trhu zdaleka nevladne dokonala konkurencia, ktora vlastne ani neexistuje a je to len sen niektorych ekonomov.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality