Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Firefox 13: Rychlý přístup, protokol SPDY, obnova poškozeného profilu

Trvalo to dlouho, konečně ale Mozilla vydala prohlížeč, který stojí za běžný článek. Aplikace obsahuje pozměněné výchozí předvolby, aby běžela rychleji. K rychlejšímu načtení některých stránek přispěje protokol SPDY. K tomu Firefox 13 nabízí smysluplné využití nového panelu a domovské stránky. Tentokrát máme o čem mluvit!

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na OSX mám pocit, že Firefox mi ide nejako pomenšie. Aj stránky mi načítava tak lemravo. Firefox je…
PeterŠ. 06.06.2012 18:51
PeterŠ.
takže nova verze je horší než stara, ale stale špička a nehodlaš menit. ............ Zajimave
Migilenik 06.06.2012 19:01
Migilenik
Nevim proc te to prekvapuje, u uzivatelu FF je nejvetsi procento zaslepencu hajicich jejich "lisku"…
Radek 06.06.2012 20:06
Radek
rozputavanie flame-u? A aky prehliadac pouzivas? Ak chrome, tak to dakujem pekne a na RAM sa radsej…
wam_Spider007 06.06.2012 20:37
wam_Spider007
co do toho tahaš flame? Tady nejsme na blizkym vychodě.:puff:
Migilenik 06.06.2012 20:43
Migilenik
Říkal jsem si, že zkusím něco jiného, FF mě trochu štval, když tak často přicházely aktualizace a ko… poslední
zatvrzely podporovat 07.04.2013 12:18
zatvrzely podporovat

Nevim proc te to prekvapuje, u uzivatelu FF je nejvetsi procento zaslepencu hajicich jejich "lisku" zuby nehty. Ja to ted zkusil upgradovat a pri 3 otevrenych strankach ten smejd zere 490MB RAM. Musim ho pouzivat kvuli par vecem v Joomle. Pri nacitani JS je porad nejhorsi a proti nekterym prohlizecum i nekolikrat pomalejsi. Na pc mam 4 prohlizece. Zaslepencum hajicim FF predem rikam, ze me nezajimaji testy, ale realita na webech, a dalsi "debaty" se neucastnim.

Říkal jsem si, že zkusím něco jiného, FF mě trochu štval, když tak často přicházely aktualizace a kolikrát to bylo jenom horší než dřív.. no Chrome jsem měl dřív a díky jeho extrémním nárokům na cpu (na více jádrech to moc neva, ale když jsem na NTB na baterce tak to už poznat je), dále ram a na disk to taky ukládá gigabajty nesmyslů, tak jsem se zorhodl pro Operu. Prvních několik dnů jela jako hodinky, no něco bylo rychlejší a něco pomalejší než ve FF. Jenže když jsem měl otevřených víc panelů (10-20, někdy víc) začala se opera chovat divně, zadrhávat se, někdy přestala reagovat úplně, nebo jsem si musel chvíli počkat, než se se mnou začne bavit. Postupem času se to zhoršovalo, že jsem někdy musel čekat i 5 minut, to hlavně když jsem NTB uspal a pak jej znova zapnul. Z ničeho nic mi začala odmítat přehrávat videa a přestala podporovat aktualizace flash playeru. Tak jsem znovu začal používat Firefox, zejména na přehrávání videí, a dokonce ikdyž jsem měl ve FF otevřeno třeba 20 panelů, po oživení z "hibernate" to většinou znovu svěže pracovalo, tedy až na drobné výjimky, kdy jsem musel taky chvíli počkat, až se to tak nějak probere. Jestli jsou tyhle problémy způsobené nějakým virem, to netuším, používám však NOD antivir a Kerio Firewall. Reinstall jsem zatím nezkoušel, ale zřejmě ho provedu u Opery i FF, a pak se uvidí, kdo je tu králem :) Za mě tedy FF není nejlepší, to je Chrome (ikdyž tady má někdy problémy s flash aplikacemi), FF je však stabilní, poměrně nenáročný, a tomu úměrně rychlý. Jestli víte o něčem lepším, pochlubte se.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru