Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Proč jsou na chladičích ty modrý bazmeky? Aby to hůř chladilo?
Prasak 20.06.2012 16:37
Prasak
Ano.
mif 20.06.2012 16:41
mif
Zas bych to tak černě neviděl, ta karta s TDP 195W zas tak proti předchozím 580 žravá není. A pokud…
M-Pol 20.06.2012 16:56
M-Pol
Do zebier sa teplo dostava lahko, ale problem je ze nedostanes teplo z tych zebier na vzduch. Hlavne… poslední
MM.. 26.06.2012 01:20
MM..

Do zebier sa teplo dostava lahko, ale problem je ze nedostanes teplo z tych zebier na vzduch. Hlavne ked je to vnutri kejsu, ze. Navyse uz z toho ze tam su otvory v zaslepke je jasne ze to bude vyzadovat prievan v kejse. Je to imho gycovity nezmysel a upecie sa to.
Pasivne PC by sa dalo urobit velmi lakho keby a) cinan mal viac jak 3mozgove bunky, b) bol k tomu prisposobeny kejs. Bohuzial neplati ani a) ani b)
Napr. nieco ako http://www.mifcom.de/product/901/74/mini-itx-passi v/pc-system-mini-itx-h77-core-i5---passiv.html kliknut si na obrazok vnutra toho PC. Toto fungovat MOZE (ale na velmi vykonne komponenty treba vacsi kejs a vyuzit obe bocnice ktore by mali mat aj lamely samozrejme stejne jak ten na tom linku)
P.S. resp. je to kejs od impactics.de. Samozrejme je to len MiniITX a pre integrovane GPU ale podobny princip by sa dal pouzit aj u velkeho herneho PC. P.S.2. najvacsi problem u velkeho herneho PC je zdroj pasivne uchladit ptz zo zdroja z bezpecnostnych dovodov je tazke tahat heatpipe na kejs :) Ale pasivny vykonny zdroj sa da tiez (seasonic X-series fanless, umiestneny naspodku kejsu)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru