Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Interaktivní film. Poslední možnost pro technické odborníky

Tak som sa konecne dockal. Paradny simulator. Akorat ten boxer v hlavnej ulohe (v pokracovani moze byt nahradeny drevorubcom so sexualnou deviaciou) ma neskutocne iritoval. Ze triezvy clovek zakrici na neznamu zenu "AHOOJ" (a este pri tom stihne zahailovat), ukazuje na nu prstom, prvy jej poda ruku a potom zaplati 200 korun za dzus, kriste...

Neviem, ci sa mi podarilo odhalit pointu, snad...
Takze ked je zena tak blba, ze nechce nic pit treba zvolnit, spravat sa aspon docasne milo az asexualne a so zaujmom pocuvat kecy co ma nezaujimaju (a v duchu niekde pocitat ovecky).
Ak sa nahodou niekde objavi byvala priatelka, treba ju slovne (lepsie by bolo rovno fyzicky) poslat do prdele. Aj tak je to len blba nana, inak by sa predsa nerozisla.
Pasaz so svieckami (po nasom kahance) ktore ostali z Dusiciek a lacne cervene vino (medzistupen medzi vinom a krabicovym vinom), ktoreho zatka sa otvara pohladom, je pomyselnym vrcholom pribehu. Skusat to totiz na zenu pri prvom pohariku je tazky nerozum, najskor treba pre istotu vyzrat celu flasu!
Odprevadenie zeny je konecne svetlym momentom (dnes nato totiz kazdy jebe), sic dovod opat raz neskutocne nesebecky. Zbytok sa mi nechce nacitat (s "aplikaciou" z neznamej technickej priciny bojujem uz od zaciatku), ale to vobec nevadi, uz len ten ne/oholeny mormon s omsovym vinom v ruke na nahravacej obrazovke ma desi k smrti, nechcem vediet kde je tomu koniec.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality