Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Čínská kopie Samsungu Galaxy SIII je na světě

Telefon je poháněn 1GHz procesorem MTK MT6575 a 512 MB paměti RAM. HDC Galaxy S3 disponuje 5MP fotoaparátem (0,3MP přední) a běží na systému 2.3 Gingerbread. A co je na tom všem nejlepší? Tato čínská kopie originální S3 je proklatě rychlá. Schválně se koukněte na video níže a nestačíte se divit.

Nanávidím ty čínské kopie, ale musím uznat že tato s označením HDC Galaxy S3 se jeví na přiloženém videu jako skutečně zdařilá, soudruzi z Chiny se snažili, na to jsou mimochodem odborníci.

http://www.svetandroida.cz/cinsky-galaxy-s3-za-209 -dolaru-201207

Zdroj: www.svetandroida.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dotykáče nebrat a je úplně jedno jestli je to Samsung, HTC, iPhone a nebo nějaký Noname. Před cca. 1…
Craft 17.07.2012 11:37
Craft
splietas mam galaxy S a vydrz 10dni. Ano presne jak pises BEZ pouzivania datovych pripojeni. Takze s…
MM.. 20.07.2012 15:34
MM..
... bez pouziti datovych pripojeni, navic v rezimu letadlo, podtaktovany na 100MHz a killnuty skoro… poslední
greyhound 12.08.2012 11:39
greyhound

Dotykáče nebrat a je úplně jedno jestli je to Samsung, HTC, iPhone a nebo nějaký Noname. Před cca. 14 dny mi dosloužila moje obstarožní Nokie 6303, se kterou jsem byl max. spokojen. Klidně bych si ji koupil znova, kdyby měla i datové připojení (ne pouze wap) a hlavně wifi. Dostal se mi do ruky Samsung WaveI, který měl os Bada a vypadal slušně, ale to jsem na něm nic aktivně nedělal, jenom jsem si jej zběžně ošahal. Pro vlnu kritiky na tento os Samsungu jsem si řekl, že koupím raději něco s androidem za rozumný peníz, tak jsem šáhl po Samsungu i8150. Před tím se mi ještě dostal do ruky HTC i iPhone, ale cenově jsou trochu někde jinde. Přesto, že jsem si jej přizpůsobil, jak to jen šlo a na co jsem byl zvyklej, ta jednoduchost ze staré Nokie a klávesnice mi prostě chyběla. Navíc to nastavování je doslova brutus, ale to je u Samsungu již zvykem, viz. třeba jejich slavné nastavování programů na jejich TV. Do toho ta katastrofální výdrž baterie, stěží 2 dny (bez používání datového připojení) a to jsem si mohl ještě gratulovat, jak jsem četl v jiných diskuzích, protože jak jsem zjistil, je toto zcela běžná vlastnost u dotykáčů, nehledě na výrobce. Po 10 dnech jsem to už nevydržel a raději s výraznou slevou jej prodal a koupil Nokii E52 se Symbianem a po jejím nastavení spokojenost a hlavně má vše co potřebuji a perfektní klávesnici a výdrž baterie je opravdu excelentní (bez problémů 7 dní). Takže výrobci se sice předhánějí ve funkcích těchto typů telefonů (komunikátorů), velikosti displeje, ale už jaksi neřeší výdrž baterie. Je to stejné, jako mít nadupané auto až po střechu a dát tam autobaterii z motocyklu. Stejně tak absence klasické klávesnice je velký nedostatek. Takže možná za 2-3 roky z toho bude snad i telefon pro použití v terénu a přístroj bude opravdu mobilní, tj. bez nutnosti dosahu el.energie a ne pouze hračka pro náctileté, jakou je teď.

... bez pouziti datovych pripojeni, navic v rezimu letadlo, podtaktovany na 100MHz a killnuty skoro vsechny aplikace a sluzby, aby bezelo jen jadro ... potom bych tomu mozna uveril. Pri beznem pouzivani? Bez screenu ti tohle zadny uzivatel sgs neuveri. Sam jsem se dostal na max 5 dni (GB2.3.5) a to jsem tlf vubec nepouzival. Sice je to OT, ale reagovat jsem musel...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru