Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zynga hlásí katastrofální výsledky...

Zdá se, že pokus svést se na vlně Ksichtoknihy nemusí být terno a vlna nakonec může propadnout do jedné z mnoha drobných vlnek. Křivka má opravdu pěkný tvar, který směřuje k zapomenutí a připomíná dávný rychlý vzrůst "dot" společností a jejich strmý pád, když bublina praskla.
Také ukazuje až fatální vábení a příklon pánů finančníků k něčemu, co nevytváří takřka žádné hodnoty, ale "hodnota" je jen hra s čísly bez reálného základu. Jako byl třeba Enron, hochštapler Mahowny, který vodil za nos kdekoho...

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ono se není čemu divit. dřív jsem hrál ten jejich nejznámnější poker, teď když ho spustím, musím odk…
Boeing 27.07.2012 00:09
Boeing
Žádosti aplikací posílám od začátku do /dev/prdel. Ksichtoknihu používám na domluvu s kamarádama, ne…
mia 27.07.2012 08:28
mia
to bych zas nehrotil. hraní her je každýho věc a je druhořadý, kde je hraje, jesti s céda, na herním…
Boeing 27.07.2012 09:31
Boeing
Farmville jsem hral dlouho. Ale to, jak to, co s tou hrou zacali delat v poslednim roce me (a jsem t… poslední
Jan Fiala 28.07.2012 08:38
Jan Fiala

ono se není čemu divit. dřív jsem hrál ten jejich nejznámnější poker, teď když ho spustím, musím odklikat 20 reklamních a dalších stupidních oken o tom jak nechci nic zveřejňovat, do toho sem tam okna, který ani vykřížkovat nejdou a je nutné kliknout na odkaz a pak zavřít okno. ve hře pak všude bliká reklama a je to tak otravný, že dám all in a jdu do prdele.
jestli to tak dělaj u všech těch jejich všemožnýchville, tak se fakt nedivím.

to bych zas nehrotil. hraní her je každýho věc a je druhořadý, kde je hraje, jesti s céda, na herním portálu, steamu či na fb. ty žádosti se dají jedním klikem vyjebat, případně zakázat trvale, ale politika zynga spočivajíc v milionu debilních oken po spuštění hry je fakt otřesná a i já jsem dost omezil pokrování na fb, jiné hry od zynga neznám, ale jestli najebali milion zbtečných oken do těch jejich farmwille a dalších tak jasně chápu, že to lidi odradí.( sem tam si pustím nějakej freeroll na pokerstars, když je čas a jsem spokojen - nedávno jsem skončil asi 6 z 18ti tisíc, tak to hodilo i pár doláčů).

Farmville jsem hral dlouho. Ale to, jak to, co s tou hrou zacali delat v poslednim roce me (a jsem tomu rad) dovedlo k ukonceni a zablokovani. A stejne tak i spousta mych pratel.
Misto zabavy, kterou si clovek pusti na chvili vecer se z toho stal full time job, podle Zyngy idealne na 12 a vic hodin denne.
Na techto hrach vydelavaji hlavne tim, ze si hraci nakoupi za realne penize. Neuvedomuji si, ze ti, kdo mohou kupovat nejsou deti pod 10 let, ktere u toho mohou sedet cely den. A tohle je podle mne to, co jim zlomilo vaz.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru