Předmět Autor Datum
Myslim, ze zbytocne citanie. Ludi, ktory na taketo nieco naletia vobec nelutujem. Naopak vzbudzuju v…
fleg 02.08.2012 10:33
fleg
Schopnosť rozmýšľať a analyzovať informácie, u širokej populácie neustále klesá. Klesá úmerne s mier…
Joseph 02.08.2012 18:09
Joseph
Kdysi jsem si udělal schránku na freemailu hotbox.ru a tam mi přišel z Nigerie mail s nabídkou..tak…
nononot 02.08.2012 20:11
nononot
Ja som s nimi tiez komunikoval, zaujimalo ma ako to robia. Poslal som nejake cisla uctov a osobne ud… poslední
fleg 02.08.2012 20:15
fleg

Myslim, ze zbytocne citanie.
Ludi, ktory na taketo nieco naletia vobec nelutujem. Naopak vzbudzuju vo mne isty druh pohrdania, ako ich zaslepil mamon.
Fakt nechapem ako sa ma moze kamos spytat, ze mu prisiel mail, ze vyhral v austraskej loterii 10 melonov, ci je to pravda. Pritom je to celkom inteligentny clovek ako moze byt taky hlupy?
Pointa je, ze zijeme v kapitalizme (par statov v socializme a zopar v anarchii). A tam plati, ze zadarmo vam nikto nic neda, nech si hovori kto co chce.
1. Vyhrali ste v loterii? Ano? A vy ste si kupili nejaky zreb alebo sa zucastnili nejakej sutazi, respketive viete vobec o takej loterii? Nie? Ako ste potom asi tak mohli vyhrat/
2. Cernosku Bubu zdedil v Zambii miliony a treba ich dostat z krajiny? Preco sa obracia prave na vas, nepodstatneho jedinca, ktory nema s danou vecou nic spolocne? Preco si vybral zo 6 miliard ludi prave vas email a vas? Peniaze sa z krajin vyvazaju uplne inak, sofistikovane a bez nutnosti pouzivat nase nepodstatne existencie.
3. Vynasli zazracny liek? A preco nie je este v predaji? Preco nema reklamu v TV a neponukaju ho lekarne? Preco o nom nikto nikdy nepocul? Schudnut bez nic nerobenia len zranim tabletiek? Tomu moze niekto verit, ze bez prace su nejake kolace?
4. Zazracne pozicky s nizkym urokom zo zahranicia? Jasne a vybrali si prave vas a bez rucitela, bez nicoho vam cudzi clovek len tak zveri svoje peniaze? Preco by to robil? Kde ma zaruky, ze mu ich vratite? Serioznu pozicku spoznate aj podla toho, ze si veritel poisti svoju pozicku, co najviac, pozicky cez telefon a cez email su vsetko fakes.
.........
..........
Niekedy mam pocit, ze ludom chyba elementarna logika, staci im povedat cislo (idealne 6 nul) a hned prepnu na nizsie mozgove centrum a zacnu mysliet, respektive skor nemysliet.

Schopnosť rozmýšľať a analyzovať informácie, u širokej populácie neustále klesá.
Klesá úmerne s mierou užívaní sití sociálnych, typu Facebook a mierou užívani telefónov kterými se nedá telefonovať, všeobecne označované: inteligentní dotykové telefony/smartfony ...

nekdo tu inteligenci mít musí když ji user nemá :-D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru