Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook se musí změnit, rozhodla komise

Americká Federální komise pro obchod (FTC) uzavřela vyšetřování společnosti Facebook a definitivně schválila vyrovnání, na němž se obě strany předběžně dohodly loni. Úřady Facebook vyšetřovaly kvůli obvinění z porušování soukromí klientů a kvůli tomu, že firma své klienty klamala a nutila je sdílet více osobních informací, než uživatelé zamýšleli. Facebook musí nyní z nařízení FTC začít pracovat na změnách.

Zvláštní, že se jim vyplatí porušovat nějaká pravidla o ochraně osobních údajů, googla to stálo téměř půl miliardy korun. Každopádně moje důvěra k nějaké FTC je téměř nulová. To že si FB a Googla ukládá snad všechno co do nich napíšu jsem nasraně "musel" přijmout.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/275730-faceboo k-se-musi-zmenit-rozhodla-komise.html
(sorry za zdroj, jinde jsem to nenašel)

Zdroj: Novinky.cz
Předmět Autor Datum
Google, Microsofot, IBM, Facebook, atd ..., všechny tyto firmy púsobíci po celém svete jsou úzce pre…
Joseph 12.08.2012 12:30
Joseph
No, je vidět, že Novinky se opravdu musí brát s rezervou: http://www.lupa.cz/clanky/facebook-klamal-…
Zdenál 13.08.2012 19:50
Zdenál
Díky, doufal jsem, že tu zprávu někdo uvede na pravou míru. Novinky dobrovolně nečtu. poslední
Boeing 13.08.2012 21:34
Boeing

Google, Microsofot, IBM, Facebook, atd ..., všechny tyto firmy púsobíci po celém svete jsou úzce prepojené s vládnimi agenturami, jsou využívané ke sberu informací v maximálni možné míre.

Cokoli co má budit dojem že to tak není, je divadlo co nik nebere vážne .... , :-D .. :puff:

No, je vidět, že Novinky se opravdu musí brát s rezervou: http://www.lupa.cz/clanky/facebook-klamal-uzivatel e-vinu-ale-nepriznal-a-vyhnul-se-trestu/:

... V některých médiích se dočtete, že se „Facebook musí změnit“. Právě ukončené šetření FTC (Federal Trade Commission) ale ve skutečnosti vůbec k žádné změně vést nemusí. Navíc jde o vyšetřování, ve kterém jednoznačně zvítězil Facebook. Prošla mu totiž dlouholetá manipulace s uživateli – co se soukromí týče – za kterou nedostal žádný trest...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru