Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google začne preferovať weby s legálnym obsahom

Nikto nema povinnost ti nieco predat. Ked ti odmietnem predat nejaku vec tak si ju pojdes niekam ukradnut lebo si myslis z nejakeho dovodu ze ju proste mat musis lebo ty si sef vesmiru ci co? Ano ked to nepredaju tak nech tahnou doprdele ale ty im to potom z tej prdele nemas co kradnut. A ked to kradnut chces tak sa necuduj ze ti to chcu znemoznit a ze musis vyvinut nejake usilie. Je to ich majetok a oni si s tym mozu robit co ich napadne. Nemuseli to zverejnit vobec, mohli ti povedat natocili sme super film zavreli sme ho do trezoru a nikomu ho nikdy neukazeme a potom by si sa asi pokrajal :D Ano su to idioti ptz prichadzaju o moje peniaze ale je to ich rozhodnutie a maju na to plne pravo.
P.S. k tomu jezdeni mimo EU - mimo EU ta trebars vobec nemusia vpustit. Potom by si tam plaval na plti v noci jak ti ilegalni imigranti a este by si nadaval ze jake su svine ze teba chudacika prezidenta vesmiru nepustia do US.

P.S.2. to je taky problem mat v PC 2mechaniky a jednu mat trvale nastavenu na region 1? A americke DVD si grabnut na nej a napalit si ho region free? Mechanika stoji dnes tolko co 1 film.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality