Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Služba Onlive hlásí katastrofální výsledky

Službu využívalo jen asi 2000 hráčů a ani zájem ze strany herních společností nebyl příliš velký. Vzhledem k tomu, že celá služba byla koncipována spíše jako start-up, tedy s cílem získat velké peníze pozdějším odprodejem nějaké velké společnosti, lze hodnotit Onlive jako selhání.

Předmět Autor Datum
Mám z toho upřímnou radost. Téhle formě hraní her přeju jen to nejhorší. Instalace kdoví kde, žádná…
L-Core 25.08.2012 22:31
L-Core
Proč ale? OnLive není jen pro slabé PC s dobrým netem. Je také pro tablety a některé telefony. Je š…
taxik 28.08.2012 17:08
taxik
Vždyť to tu píšu. Kromě toho si tam nic nenastavíš a s předvoleným ovládáním nejsem schopen hrát pra… poslední
L-Core 28.08.2012 19:28
L-Core

Vždyť to tu píšu. Kromě toho si tam nic nenastavíš a s předvoleným ovládáním nejsem schopen hrát prakticky žádnou hru. Modifikace, úpravy herních mechanismů, lokalizace - to všechno odpadá. Grafika (na PC) je mizerná (mazanice), zpoždění reakcí na myš/klávesnici ve hře je taky nepříjemné. Pár her jsem na OnLive zkoušel (Mafia 2, FEAR 2) a oproti hraní z lokálu to byla bída (mým připojením to nebylo, mám je velmi slušné - down/up i ping).

Platformy, kterou za rok používaly dvě tisícovky lidí, není žádná škoda. Podle mě to nebylo ve skutečnosti vytvořeno kvůli tomu, aby si zahráli i lidi se slabými PC, ale výhradně jako metoda boje s warezem. Nemáš hru, nemáš co upirátit. Jenže tomu museli obětovat spoustu věcí, na které je PC komunita zvyklá.

Tablety a mobily mi jsou ukradené.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru