Předmět Autor Datum
Nic není dokonalé, ani človek a to ho delal sám BÚH, se nepovedl bez chybky, neposlouchal na slovo s…
Joseph 09.10.2012 21:51
Joseph
Piš prosím jedním jazykem, tohle je děs. Děkuji.
Dale Cooper 09.10.2012 22:29
Dale Cooper
no, tak si sa potesil, ze Apple spravil nejaku chybu a teraz sup spat, bo zajtra musis do skoly.
wam_Spider007 09.10.2012 23:36
wam_Spider007
Nejde o to, že má chybu, ale o přístup k té chybě. Žádný přiznání, že by něco zkonili, či podcenili,…
Prasak 10.10.2012 06:10
Prasak
Jenomže toto je právě ten prvek, který uživatelé po Applu vyžadují. Za své peníze očekávají prémiovo…
Moas 10.10.2012 07:37
Moas
Když Seagate zatloukal, tak nestálo "u brány" stádečko "mořských ovcí" a nebečelo cosi o "sockách",…
ms 10.10.2012 16:58
ms
Ale prosim ta. Ked uz tak to iStado poznas, tak chod napriklad na macblog a zistis, ze ludia aj ked…
wam_Spider007 10.10.2012 19:02
wam_Spider007
Zato tebe nepotesilo, ze vymyvaci mozku delaji chyby. Sup spat, zitra musis do skoly.
Radek 10.10.2012 07:07
Radek
V tomto pripade mi je to sumak. iPhone 5 nemam a pravdepodobne ani nebudem mat. To ze robia chyby je…
wam_Spider007 10.10.2012 08:29
wam_Spider007
To ze robia chyby je jasne mne to jasne vobec neni. SW aj HW sa da urobit bezchybny, keby to vsetko…
MM.. 10.10.2012 19:14
MM..
trosku naivne. Uplne bez chyby tak rozsiahla a zlozita vec nebude nikdy. A keby to urobili tak ako t…
wam_Spider007 10.10.2012 19:18
wam_Spider007
nebola by 5x drahsia. Ja len nechapem preco ja robim veci poriadne a za zarobene peniaze si mozem ku…
MM.. 10.10.2012 19:23
MM..
BTW. a mrakodrap neni rozsiahla zlozita vec? Si predstav ze by tam nejaky ind urobil to co robia ti…
MM.. 10.10.2012 19:24
MM..
lenze kolko zarabas ty a kolko ten ind? Kolko stoji ten produkt, ktory ty robis (ako sam tvrdis pori…
wam_Spider007 10.10.2012 19:30
wam_Spider007
Nezijeme v idealnom svete ale SW aj HW by mohol byt omnoho lepsi keby sa to poriadne testovalo a nes…
MM.. 10.10.2012 19:43
MM..
... naklady by boli vyssie ak by zamestnali fakt expertov, ale stacilo by vyhodit 20 zbytocnych krav…
MM.. 10.10.2012 19:58
MM..
EU Ústava, článek 13199: "Nikomu nesmí být odepřeno zaměstnání jakéhokoli rozsahu na jakékoli pozici…
ms 11.10.2012 15:24
ms
hehe tak to je dobre :-D:-D
MM.. 11.10.2012 16:31
MM..
Vse jen strepy z netu, co jsem cetl podrobnou recenzi na iPhone5 a take v ni videl fotky z nej poriz…
borsuk 10.10.2012 11:30
borsuk
spraviť fotku robenú proti slnku s mobilným telefonom a potom poukazovať na to,že fotka z iOvcového…
audax 13.10.2012 11:32
audax
v tom clanku ide o to ze stejnu fotku za stejnych podmienok stary iphone4 urobil lepsie (bez fialovy… poslední
MM.. 15.10.2012 00:24
MM..

Nic není dokonalé, ani človek a to ho delal sám BÚH, se nepovedl bez chybky, neposlouchal na slovo svého stvoritele, však byl za to vypovezen z Edenu.

Co je proti tomu drobná chybka, nečeho tak pomíjivého jako mobil, za pár zim si málokdo vzpomene že neco takového vúbec existovalo.

Jenomže toto je právě ten prvek, který uživatelé po Applu vyžadují. Za své peníze očekávají prémiovou značku, bez problému fungující, bezchybnou a také vyžadují, aby je Apple neustále ujišťoval, že tomu tak skutečně je. Proto např. zpackané mapy jsou průšvihem mnohem větším, než si leckdo myslí.
Strategie "zaplaťte nám ranec a my vám budeme neustále dokazovat, že jste své peníze utratili za to nejlepší" byla pošramocena a teď už si Apple opravdu nedovolí přiznat jakoukoliv jinou chybu. Teprve s příchodem další verze iPhone očekávejme "amazing camera with optimized ray-flow and crystal-bright lenses".

Když Seagate zatloukal, tak nestálo "u brány" stádečko "mořských ovcí" a nebečelo cosi o "sockách", ale uživatelé se pokoušeli dostat k (ne)zálohovaným datům skrze servisní piny a Telnetu a pak...
Dosud Seagate nese následky.

Poměrně nedávno šel kanadský dokument o dětské reklamě. Cílem markeťáků je naučit snadno ovlivnitelné děti na "značkové" zboží a nutnost vlastnit "značkové" předměty. Děti sice peníze nemají, ale rodiče ano a protože děti nemají zkušennosti a jsou snadno ovlivnitelné, pak je to dobrý kanál do peněženek dospělých. Ptali se markeťáka, zda nemá morální problémy, neměl a asi netušil, co to vůbec je. Tento dobytek (omlouvám se zvířátkům) je schopen prodávat "značkové" rakvičky na dětském onkologickém oddělení.

Že fa Ohryzané jablko zatlouká, tak to není zase neobvyklé, ale daleko horší je reakce části iStáda. Připomíná to nadšené komsomolce, členy HJ,... Není divu, že nejlepší markeťácké příručky psal Goebbels...

Kolik iOvcí vůbec tuší, kdo je S. Wozniak?

Ale prosim ta. Ked uz tak to iStado poznas, tak chod napriklad na macblog a zistis, ze ludia aj ked maju radi apple, tak netlieskaju vsetkemu co tato firma urobi a dokazu byt casto kritickejsi ako k inym znackam. Samozrejme, ze sa najdu zaslepeni ludia tzv. ovce, ale to najdes aj na portaloch ako je mojandroid, pripadne ludia podobni panovi Hulanovi v pripade MS. Nehovoriac o tom, kolko ludi pouziva produkty microsoftu od utleho veku, kedze im to bolo predhodene pred oci a nic ine nepoznaju - to pre teba stado nie je?

Strasne nerad sa hadam na tuto temu, ale ked si to clovek pozrie trosku z nadhladu, tak pouzivatelia sa lisia len velmi malo a to bez rozdielu aku znacku preferuju.

V tomto pripade mi je to sumak. iPhone 5 nemam a pravdepodobne ani nebudem mat. To ze robia chyby je jasne, kto nerobi? A to ze si ich nechcu priznat je chyba pouzivatelov, ktori im to dovolia. Ja na apple nie som zavisli ako podaktori amici. Mam 2 rocny macbook a ked uz budem vidiet, ze to ide dolu vodou, tak sa vratim k Linuxu (sorry, win siel dole vodou uz davno) a do dalsieho macu nepojdem.
Spat o 7 uz nejdem, zmeskal by som do skoly .... sry, do roboty.

To ze robia chyby je jasne

mne to jasne vobec neni. SW aj HW sa da urobit bezchybny, keby to vsetko neriadili dementi a nesnazili sa kazdych pol roka predavat stejnu vec len s novymi bugmi a novym cislom nakreslenym na obale, a nezamestnavali nekompetentnych ludi kdesi outsourcovanych v cine&indii, ale dali to robit LEN expertom a dali im aj cas. To uz asi dnes vobec nehrozi.

trosku naivne. Uplne bez chyby tak rozsiahla a zlozita vec nebude nikdy. A keby to urobili tak ako tvrdis ty, tak ten iPhone alebo proste hocijaka elektronika by bola 5x drahsia a nikto by to nekupil. Ale pan MM.. by to hned poriesil :-)

lenze kolko zarabas ty a kolko ten ind? Kolko stoji ten produkt, ktory ty robis (ako sam tvrdis poriadne)?
Co myslis, preco je BMW drahsie ako Skodovka?

V budovach su tiez chyby. Firmu mame v novostavbe a lupe sa omietka, istice to tiez velmi nezvladaju, etc.
To, ze budova nepadne je to iste ako to, ze ten iPhone telefonuje vzdy (uz vychytana funkcionalita). A padajuca omietka je to iste ako fialova skvrna na fotkach. Mas male chyby a fatalne chyby.
Rovnako mas technicke chyby v autach a jazdime. Pritom technicka porucha ta moze stat aj zivot. Nezijeme v idealnom svete.

Nezijeme v idealnom svete ale SW aj HW by mohol byt omnoho lepsi keby sa to poriadne testovalo a nesnazilo sa chrlit novu verziu kazdych pol roka. Preco BMW kazdy polrok nema novy model? Ptz to testuje aj na sibiri aj na pusti aj pri 200km/h a to sakra intenzivne trebars aj mesiace vkuse apod (neviem nerobim v BMW).
Jaky by bol problem v tom keby vynechali verziu iphone 4S, ale zamerali sa robvno na 5 a ti vyvojari by robili intenzivne testovanie a bugfixing namiesto vyvijania zbytocnej verzie 4S ktora by vobec nemusela existovat. Kde by boli tie vyssie naklady? Nikde. Ale kravatak by nedostal premie keby nevypustil zbytocnu zabugovanu medziverziu kazdeho pol roka a nenazval to novy super produkt. U TV je to este horsie kazdy vyrobca ma tolko verzii ze to ani svaty nevie zratat, a kazdy mesiac je nova a na tvoju mesiac starsu verziu sa vyseru apod. ze kupil si si zabugovanu hihihi kup si novsiu verziu kazdych pol roka ci co? Kde je zivotne prostredie? Kde je zdravy rozum?

... naklady by boli vyssie ak by zamestnali fakt expertov, ale stacilo by vyhodit 20 zbytocnych kravatakov a naklady by sa vyrovnali :D Hlavny problem je v tom ze expertov je nedostatok, tak sa namiesto experta zamestna nejaky kravatak ktory nic nevie ale ktorych je vsade dostatok, a kravatak sa tvari ze jak uspesne on vyriesil nedostatok expertov tym ze to outsorcuje nejakemu kucharcasnikovi do ciny :D Jo, prax to je riadna komedia. Ale je to fuk nemusim to tu rozvijat :) Len som povodne chcel podotknut ze nepovazujem za samozrejme ze vo vsetkom musia byt chyby. Napr. taka ROMka zo siclair ZX spectrum (stravil som s tym mladost) to bola tiez zlozita a komplexna vec (dobrych 200stran zdrojakov) ale neviem o tom ze by v tom bola chyba. Evidentne to robil expert a nenahanali ho pri tom kravataci :)

Vse jen strepy z netu, co jsem cetl podrobnou recenzi na iPhone5 a take v ni videl fotky z nej porizene, nikde zadny ruzovy nadech. Tudiz tato debata nema velky vyznam. Az zakladatel tohoto vlakna na vlastni ruce odzkousi novy iPhone a zjisti naruzovele fotky, potom prosim pekne, ano uznam ze je to spatne. Takovymto vyctelinkam neprikladam ja sam osobne velkou vahu. Nic neni dokonale a ani "nove jabko" nebude bez chyb. Daleko vetsi pruser jsou mapy implementovane v iOS6, ale na naprave dle vyjadreni Apple se usilovne pracuje.

spraviť fotku robenú proti slnku s mobilným telefonom a potom poukazovať na to,že fotka z iOvcového zariadenia je na hovno je pekná debilita,takto pokazené fotky proti slnku spraví aj hocijaký lacný kompaktný foťák bez patričných filtrov na objektíve.....podla tých ukážok fotiek je to skôr o tom,aby sa mohlo zasa cielene poukázať na to,aké sú iOvce hlúpe,že kupujú zariadenie od ohryzaného jablka,takže zasa je to len o tom,čo tu už je-linux ano,windows nie,windows ano,linux fuj,nvidioti,atifanatici,iovce sú debili,pcčkári elita atď......

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru