Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dell U2713HM: Pan neocenitelný

Máte zálusk na velký monitor? Nechcete kupovat profesionální NEC či EIZO? Tak možná právě pro vás tu je velmi dobře odladěný Dell U2713HM. Tento 27" velikán překvapí opravdu každého fandu kvalitního obrazu. A obrazem to jen začíná!

Zřejmě mám konečně svůj tip k ježichovi. Čtěte zde... Malé videjko pak tu.

Zdroj: Svět Hardware
Předmět Autor Datum
"Hrozná" obluda, jen bych uvítal poměr stran 16:10/rozlišení 2560×1600. (ovšem jako herní bude vyžad…
M-Pol 02.11.2012 07:15
M-Pol
Joj, to by byla paráda. Jen ale škoda nudloidního formátu, 16:10 by bylo lepších. Ovšem - prachy jso…
Dale Cooper 02.11.2012 09:02
Dale Cooper
Moje S-IPS "elginka" taky ještě slouží, zastoupila by místo stoletého 17" TN sekundáru. Nudle je tro…
mif 02.11.2012 09:49
mif
Však jo, u mě není investice do monitoru na prvním místě. Dělám si radosti spíše drobnostmi - naposl…
Dale Cooper 02.11.2012 11:30
Dale Cooper
DVD-A používám dávno (akorát je nekupuju :-p). SACD nemám ani jedno. Jazzu nerozumím (pochop správně…
mif 02.11.2012 21:01
mif
DVD-A používám dávno (akorát je nekupuju Vysvětli prosím via PM. Pink Floyd mám také rád, třeba Da…
Dale Cooper 02.11.2012 21:58
Dale Cooper
K tomu nemusíme na PM. Prostě si platím směšný obolos za jisté komunitní eftýpko (pouze pro zákazník…
mif 02.11.2012 22:28
mif
Mam doma nevyuzitu OM 101 :) poslední
Mailo 05.11.2012 12:38
Mailo

Moje S-IPS "elginka" taky ještě slouží, zastoupila by místo stoletého 17" TN sekundáru. Nudle je trochu škoda, ale v tomto případě (1440 pixelů na výšku) mě to zas tak nesejří. Uvidíme; několik let žiju jak asketa, nic jsem si pro radost nekoupil, prachy si do truhly nevezmu.

Však jo, u mě není investice do monitoru na prvním místě. Dělám si radosti spíše drobnostmi - naposledy DVD/A jazzového tria Medeski, Martin and Wood. Je to sice DVD-A, ale na disku je ještě 6.1 dts stopa a 2.0 PCM (obé 48kHz/24 bit). Tudíž to přehraje i mé SACD/DVD Sony (jak známo, Sony se k DVD-A staví odmítavě a jejich krámy to nepřehrají). Bylo na výběr CD nebo DVD za stejnou cenu (149,- Kč) - nebylo o čem :-)

DVD-A používám dávno (akorát je nekupuju :-p). SACD nemám ani jedno. Jazzu nerozumím (pochop správně - nerozumím, nikoliv haním!), jsem spíš na "floydovitý" artrock či "nightwishovitý" metal. A malou radost si taky občas udělám - nová myška nebo obrázek na zeď. Velkou radost jsem si neudělal roky...

DVD-A používám dávno (akorát je nekupuju

Vysvětli prosím via PM.
Pink Floyd mám také rád, třeba Dark Side ... z SACD nebo Wish You ... z vinylu jsou zážitkem! Metal á lá Nightwish nee, metal je pro mě především Death (skupina, projekt Chucka Schuldinera, RIP), nebo divnosti typu Neurosis. Co se týká jiných stylů, tak poslouchám celkem všehochuť (od Bacha po Vlacha), ale hodně vybírám. Jeden večer poslouchám Druhou trávu (Telegraph road v jejich podání je skvost) a druhý třeba zmíněné Death.
Malé radosti si dělám taky - jak se někde objeví analogová zrcadlovka OM systému od Olympusu, tak neváhám ani minutu... Nejde-li ovšem o nějaký vzácný model za dvacet tisíc. Několik kousků se mi povedlo sehnat doslova za pár stovek; přitom jde o funkční krásné staré stroje, ještě z dob, kdy se vyráběly věci na delší dobu než tu záruční...

K tomu nemusíme na PM. Prostě si platím směšný obolos za jisté komunitní eftýpko (pouze pro zákazníky jistého místního ISP) a odtud sosám obrazy. Neřekl bys, kolik je tu audiofilů, kteří zadarmo poskytnou klasiku, koncerty, art, etc. Metalu je ve vysokém rozlišení jak šafránu, ale dá se to sehnat např. na torrentech (ale musíš přesně vědět, zda to v DVDA či SACD vůbec vyšlo - vyskytují se tam i podivné upsamply).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru