Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem BLESKmobil - nová značka Telefónicy

Ja len doplnim, ze O2 rozhybal aj cenu flatu, aj ked ich prva ponuka za 55 eur bola este dost za hranou. Postupne znizili ceny az musel Orange prist s jeho wow flatom, cim podliezol (v tej dobe) O2. Telekom ako najvacsia brzda prisiel az ako treti a navyse s vyrazne horsou ponukou.
Zrovna vcera mi volala buchta z O2 a ponukla mi flat bez viazanosti!!! za 30 ecok mesacne s volanim do zahranicia v cene. Navyse maju teraz akciu s 50 eurovym kreditom pri prenose cisla. V podstate jedine co ma brzdi aby som premigraoval vsetky cisla na nich (mam ich 4) je ich polofunkcny net, kedze potrebujem nudzovo sem tam aj mobilne pripojenie, takze dnes skusobne premigrujem jedno cislo a budem ich mesiac testovat, ak sa net zlepsil nie je o com u mna.
Jedina sanca je, ze telekomacke retencie zapracuju a ponuknu mi nieco podobne, ale su to brzdy takze neocakavam nic prevratne.
Inak vzdy ma pobavi, ked pride zena domov (pracuje pre telekomakov) a rozprava mi ako sa hlavatky v telekome chvalia, ze predbehli Orange v tom a v tom, ale ze ten O2 ich stale predbieha a nie a nie ho dobehnut. Ked su blbi...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality