Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Internetová služba na sledovanie rodinných výdavkov a príjmov

@ms: na teba som veľmi nechcel reagovať, ale
- nikto nepíše, že je to jedinečná služba, ktorá nikde neexistuje (je kopec softvérov, ktoré som mal nainštalované po Macu a žiadny nebol pre mňa dobrý)
- online, Cloud nie sú sprosté slová, sú to slová s veľkým významom, ktoré si každý vysvetľuje po svojom
- nemyslím si, že služba uschováva citlivé data, citlivejšie data sú tvoje osobné údaje (telefón, vek, lokalita, atď.), tvoj profil na sociálnej sieti
- áno, však ak ti vyhovuje zošiť, nemusíš vôbec používať Expenses.to (mne zošit nevyhovoval, tak som napísal službu)

Poslednej vete nerozumiem.

---------------

@Gazzy_off: ak ti to funguje všetko v Exceli tak ako si chcel, nie je o čom. Ja som potreboval niečo rýchle so špeciálnymi funkciami a hlavne online, lebo Excel nemám stále pri sebe.

---------------

@fleq: ďakujem za tip, avšak nemôžeš porovnávať službu s Excelom. Projekt vypadá presne ako na obrázkoch z úvodnej stránky, bohužiaľ tam chýba ešte jeden obrázok s formulárom na pridanie výdavku. Ten demo účet je zaujímavá myšlienka, ďakujem.

---------------

@Ján Fiala: len pre vysvetlenie: AirBank je služba (ako teraz vidím), ku ktorej nemá obyčajný Slovák ako ja prístup a nevidím dôvod aby mal. Pozrel som si tvoj screenshot a okrem vrchného menu sa nič iné nepodobná (našťastie) na dizajn Expenses.to. Ale menu som s autorom AriBank dizajnu trafil.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality