Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Internetová služba na sledovanie rodinných výdavkov a príjmov

preco pouzivas skratky, ktorym nerozumies?
Rád si je dám vysvětlit.
mozes si tu mlet, co chces, co je osobny udaj, je definovane v zakone
Je právě otázkou, nakolik lze ona data spojit s "určeného nebo určitelného subjektu údajů". Zda ano, či ne, o tom opravdu může kvalifikovaně odpovědět někdo jiný, tj. ani já, ani vy.
Zda sběr takových dat není v kolizi s jinými právními úpravami, tak to je též otázka na někoho kvalifikovaného, což opět nejsem ani já, ani vy.

To, že ve zde uvedené reklamě, pardon, "zprávičce" a na samotné výchozí stránce projektu se vyzdvihuje "anonymita". Teprve v "Podmínkách" jsou dost diskutabilní pravidla s nakládáním se získanými daty. Nehledě na to, že "anonymita" není až tak anonymní.
Protože někteří "Podmínky" obvykle ani nečtou, pak zvlášť upozorňuji:
3.)
Užívateľ poskytuje Poskytovateľovi neodvolateľný súhlas na zhromažďovanie, interpretovanie a publikovanie nazbieraných dát užívateľov služby. V prípade, že budú niektoré Vaše data použité, budú použité anonymne.
Mám právo na vyjádření pochybností. Včetně názoru, že jakkoliv údajně anonymní, pak ani v tom případě nepovažuji za rozumné dávat všanc nějakému neznámému soukromému subjektu a ještě ke všemu v cizím státu, tak citlivá data!
Máte právo se mnou nesouhlasit. Klidně si ta data dejte všanc, ale nenuďte ostatní, aby si to přinejmenším nerozmýšleli.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality