Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Internetová služba na sledovanie rodinných výdavkov a príjmov

:-) Nakoľko sú tu správičky o zahraničných portáloch, službách a softvéroch, dovolil som si pridať aj nový slovenský projekt, ktorý slúži na sledovanie rodinných príjmov a výdavkov. Projekt je aj v českom jazyku (pardon za gramatické a iné chyby, postupne zmiznú) a postupne pribudnú ďalšie lokalizácie a mobilná verzia, ktorá je už skoro hotová pre Android. Nechcel som robiť reklamu, ale považujem projekt / službu za prínosnú.

Čo ponúka služba?
1. môžete si evidovať Vaše rodinné príjmy a výdavky
2. pridávať automatické výdavky (napr. trvalé platby) a výdavky na potvrdenie (napr. treba zaplatiť elektriku)
3. podrobné štatistiky výdavkov + rozdiely medzi príjmami a výdavkami
4. anonymný prístup
5. evidencia potrieb, niečo ako TODO List
6. služba je a bude bezplatná - okrem rozšíreného profilu, ktorý ponúka nejakú funkčnosť navyše

Adresa projektu / služby:
expenses.to

PS: služba bola vytvorená vo voľnom čase a sem tam môže obsahovať ešte malú chybu. Pre základné technické informácie o službe:
http://www.petersirka.sk/ostatok/expenses-to-onlin e-sluzba-na-evidovanie-vydavkov/

Zdroj: Peter Širka
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Lidská blbost je bezhraničná novinka :-D Trojan ... Eurograbber .. - sleduje v infikovanom počítač…
Joseph 06.12.2012 17:50
Joseph
a proto používám na internetbanking ten nejblbější telefon jaký ještě existuje (stará Nokia 3310)
mia 06.12.2012 23:06
mia
V tom pripade by me zajimalo, proc kdyz se tady nejaky chudak BFU zepta na antivir na Androida, tak…
Radek 07.12.2012 07:27
Radek
Klasické viry na Android asi nejsou. Tedy ne takové, které se nainstalují bez vědomí a povolení uživ… poslední
mia 07.12.2012 09:18
mia

Lidská blbost je bezhraničná

novinka :-D Trojan ... Eurograbber ..

- sleduje v infikovanom počítači aktivity užívateľa, po prvom prihlásení k účtu v banke cez internet sa pokúsi preniknúť do mobilu obete

- vyzve na bezpečnostnú aktualizáciu :-D mobilu, na užívateľom určené mobilné číslo zašle SMS s odkazom na svoju mobilnú verziu, získa tak prístup k účtu v banke, ale tiež aj k overovacím SMS.

- vírusy v mobile a PC komunikujú cez cloud hackerov

Užívateľ sa prihlási cez internet banking, vírus v PC vykoná transakciu, počká na potvrdzovaciu SMS ktorá príde do mobilu a kódom odoslaným častou z mobilu potvrdí tranakciu ....

proste niet nad inteligentné telefony .... :-)

V tom pripade by me zajimalo, proc kdyz se tady nejaky chudak BFU zepta na antivir na Androida, tak je mu nadavano nebo v lepsim pripade receno, ze je hnup, ze viry na telefony nejsou a ze antiviry na telefony jsou pouze reklamou a placebem? Ze by teda prece jen nejaky viry byly, kdyz nekteri na banking pouzivaji hloupe tel.? Je to pouze zamysleni, ne otazka na tebe ani utok na tebe. Myslim to obecne. Staci se podivat, jaky vztah ma tato poradna k AV, at uz v PC nebo v tel.

Klasické viry na Android asi nejsou. Tedy ne takové, které se nainstalují bez vědomí a povolení uživatele, jako ve Woknech. Jinak samozřejmě škodlivé aplikace jsou určitě i na Android, ale musíš si tu aplikaci stáhnout a vědomě nainstalovat. Pokud "bezpečnostní" aktualizace bude žádat o přístup k internetu, změně obsahu úložiště, přístup ke kontaktům, přístup ke zprávám, odesílání SMS... to asi není moc v pořádku, ne? Já osobně chci snížit riziko zneužití na minimum až nulu, proto používám na banking blbý telefon, proto (když už musím) platím po internetu PayPalem, na který si ručně převedu z banky potřebnou částku, proto nemám nikde zadáno číslo platební karty, proto odmítám kreditku nebo povolení inkasa z účtu... Můj vztah k AV je plusmínus pozitivní. Do telefonu si ho nedám, ale na PC ho mám. Ale ne proto, že bych vyvíjel na netu nějakou činnost, kde bych mohl chytit breberky, ale proto, že občas mi někdo přinese něco na flešce a už mi párkrát AV zahulákal, že je tam nějaká sviňa.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru