Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antiviry nejsou co bývaly...

Mas asi zvlastni pocitac. Moje antiviry zerou v RAM cca 20mb a na disku zabiraji neco pres 100mb. Prestan si prosim te vymyslet a lhat nebo si najmi nekoho, kdo ten antivirus umi nainstalovat a neplacej tady kydy o GB zabranych AV. Tady mas dukazy a jedna se o Kaspersky, tedy jeden z nejvice nenavidenych tady na foru a podle 99% lidi odtud i nejvetsi zpomalovac, ktery u mne na 4 roky starem ntb s 2 jadrem neni ani citit - o novejsich PC ani nemluve. Okem jsi naprosto bez sance a nepoznas, ze by cokoli zpomalil a setiny a desetiny merit nebudu.

Tady dukaz toho, kolik Kaspersky zabira na disku a to tam mam i maly iso s recovery.
http://www.q3.cz/images/37kav.gif

a tady dukaz, kolik opravdu zere RAM. V tuto chvili to na jinem PC neni ani 10mb a to se nejedna pouze o AV, ale o cely balik, ktery patri mezi nejkomplexnejsi a tedy podle zdejsich profiku - nejpomalejsi, nejnazranejsi atd. atd. Spusteny popuze 2 procesy a to je balik na tomto PC nastaven temer paranoidne.

http://www.q3.cz/images/48kis_pamet.jpg

No a k mobilu. Taky pouzivam na jednom z mobilu AV. Mam dva stejne mobily a vydrz s AV a bez nej, je uplne stejna - opet neresim minuty a hodiny - tedy na hovno, protoze ty posrany dotykovy smejdy nevydrzi nic. Vykon v aplikacich je stejny. Takze doporucuju neinstalovat do mobilu debilni hry a pak je mobil bez problemu funkcni a neseka se ani s AV.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality