Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antiviry nejsou co bývaly...

Kaspersky znam uz neco pres 10 let, meli jsme ho kdysi nasazeneho v praci a byl to naprosto silenej antivir, ktery si byl schopen vzit az 80% vykonu pocitace, chvili nez jsem zacal delat v IT oddeleni to byl boj, protoze to melo uz tehdy administratorsky rezim a bez hesla to neslo zastavit, potom jsem vymohl, ze na pocitacich, kde byl potreba vykon k praci se administratorsky rezim zrusil a antivir se v pracovni dobe zastavoval. Myslim, ze z podobnych zkusenosti prameni nenavist vuci Kasperskemu, proste mu to hodne lidi nemuze zapomenout. ]:)

Jinak dnes mam na PC s Windows take Kasperskyho, od te doby ubehlo hodne vody a Kaspersky zacal patrit ke spicce i co se tyka nizkeho pozadavku na systemove prostredky.

Idealni je ovsem pracovat pod linuxem, na linux viry neexistujou a tudiz zadny antivir neni potreba. No a s androidem, ktery bezi pod linuxovym jadrem je to stejne, viry, tak jak je zname z Windows na Androidu neexistujou ani nemuzou existovat (kazda aplikace bezi oddelene - v sandboxu) a tudiz antivir take nesmyslny, proc si teda instalovat neco co by ubiralo treba i 1% vykonu, kdyz to neni potreba.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality