Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hackeři vysáli z bankovních účtů téměř miliardu korun díky jedinému viru

Radku nieco ine je, ked prides o rpachy vinou exploitu v ssl, alebo niekto nabura db server banky a nieco ine je, ked prides o prachy tym, ze si sa niekokokrat hrubo previnil voci zasadam bezpecnosti. Mne je jedno, ci sa to stane tebe, tvojmu otcovi alebo mojmu. Vsetci ste proste blbci ak sa vam to stane.
Ze Android otravuje furt s nejakymi aktualizciami? Noa co. Za prve sa vacsina z nich da vypnut, za druhe ak neviem tak zasadne nic nepotvrdzujem! A uz vobec nie o takej citlivej veci ako je mobil banking.
Vies, kde je problem? Ludia maju pocit, ze mat admin ucet na pc je nutnost. Ludia maju pocit, ze pc nemusi opravovat profesional, ze staci chlapec od susedov lebo vie spustit task manazera. Ludia maju pocit, ze pc funguju same. Ludia prestali premyslat, ludia klikaju, hlavne nech to zmizne z obrazovky. Ako nazvat takychto ludi? Ak to mam povedat jemne su to ignoranti, ak od srdca blbci.
Nevies, nerozumies? Vzdelavaj sa. Ak nie potom musis celit nasledkom svojej nevedemosti.
Raz pride cas, ked vacsina pc v domacnostiach bude mat svojich profesionalnych admimov, pretoze ludia sa x-krat popalia a potom pochopia, ze je lacnejsie si platit profesionalny support ako riesit nasledne havarie.
Btw rad prirovnavam pc k autu....auto si tiez kazdy opravuje doma sam svojpomocne alebo s nim chodi radsej do servisu?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality