Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nejšílenější kreace uvnitř PC podruhé.

Aneb, co lze všechno pokazit i vlastní snahou.
I tady se objeví případy, kdy se manuál nečte a pak se brečí na špatném hrobě. Nechť je to také trochu poučení frikulínům, že ne vždy na nich musí sedět ta muška zlatá.
Dodatek: Ani doporučovaná Francovka není dobrý nápad, pokud už tak isopropylalkohol.

Zdroj: extrahardware.cz
Předmět Autor Datum
Pekny, z nekterejch veci jako to prilepeni procesoru zatuhlou pastou a nasledne odendani bez poskoze… nový
RedMaX 15.12.2012 01:46
RedMaX
Lidi jsou hovada (a to urážím hovada). Co říct víc? nový
mif 15.12.2012 12:55
mif
Zdroj uchycený distančními šroubky pobavil :-) poslední
Niko Bellic 15.12.2012 13:15
Niko Bellic

Pekny, z nekterejch veci jako to prilepeni procesoru zatuhlou pastou a nasledne odendani bez poskozeni mam taky strach. Nejhorsi je to pri vymene chladice na graficke karte, jsou to kolikrat nervy servat z toho puvodni chladic a doufat, ze to po instalaci noveho jeste pobezi.

Použití distančních sloupků ovšem není vždy ku prospěchu. Některé levnější skříně totiž mají výdutě nahrazující jejich funkci.

Tak to jsem si onehda koupil za par korun v bazaru skrin na starsi PC a byly tam ty vydute nahrazujici distancni sloupky, videl jsem to poprvy, hnus, rikal jsem si, kterej idiot tenhle "zlepsovak" vymyslel.

Jinak se mi kdysi u jednoho neznackovyho zdroje podarilo narvat konektor k PATA disku obracene, ja jsem zvyklej si pred zapnutim vzdy vse zkontrolovat, takze jsem si toho vsimnul a prendal to spravne, ale vubec k tomu nebyla potrebna velka sila, konektor na tom zdroji byl proste vyroben tak, ze stacilo trochu pritlacit a sednul si i obracene, dneska uz nic podobneho na SATA nehrozi, nicmene si na to vzdy vzpomenu a vsechny kabely po slozeni radsi dvakrat zkontroluju, jestli jsou vsunuty spravne.

A vzpomnel jsem si na jeste jednu nehodu, u SATA je nekdy takove plechove zacvakavatko, tak to se u kabelu nejak pokazilo a neslo to zaboha odcvaknout, jak jsem to rval, tak jsem urval kus plastu krytu disku, nastesti se nic nestalo, disk sel do externi krabicky a tam to nevadilo.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru