Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD Phenom II X4 965 proti FX a Core i5/i3

Tak někdo, kdo hledá klady a zápory by asi měl být poněkud kritický k nějakým bannerům výrobce! A právě proto oželím zbytečné "K" a najednou jsem cenou/výkonem/provozními vlastnosti(!) někde jinde! Pak si lze zcela oprávněně položit otázky: "Je ten Intel i5-3570 za "pŕemrštěných" 264,- Kč a spotřebou takřka poloviční tak nevýhodný? A stojí několik testů, kde o 600MHz více bičovaný AMD o zanedbatelný kousek vítězí, za to?" Za sebe odpovídám: "NE! Ani náhodou!"
A pokud budu dále pokračovat ve "hře" a přijmu na chvíli srovnání s i5-3570K za rozdíl momentálně 768,-Kč, pak co když budu hledat něco výhodnějšího? A co když zvolím něco za neuvěřitelných 852,-Kč dražších než AMD FX-8350?! Copak za tu neuvěřitelnou cenu asi bude výkonnější i ve vícevláknových aplikacích?

Do některých specifických sestav bych volil APU od AMD, ale u všeobecného použití bych doporučoval použít, nikoliv vnutit, mozek a dojít k rozhodnutí, co je a není výhodné. Dogma, že AMD je výhodnější a Intel je předražený je totiž dávno pasé.

A abych udělal radost, zde výhodné CPU AMD naprosto drtí ten předražený Intel...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality