Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rybka v Metru (dotykovém)

Úvaha: Dva týdny s „Metrem“ – dostaňte mě z labyrintu!

Co veta to perla:

Vrcholem ovládání Windows 8 je správná kombinace toho, co se v daném okamžiku hodí nejvíce. Někde v Redmontu musí být vysoká hora, pronikající oblaky, na jejímž vrcholu sedí stařec, který je osmý dan osmých Windows, má černý pásek v jejich ovládání a dokáže zmáknout efektivně i dva systémy najednou. Bohužel jeho moudrost je skrytá těm, kteří ji nehledají a ti se budou buď mořit s objevováním tajného vědění po blozích a nebo se na to vykváknou a nainstalují si Start8. Což je možná lepší, protože ovládání zásadní „killer featury“ Surface Pro, totiž ovládání standardních desktopových aplikací dotekem, je prostě šílené.

Bože, dej, ať je tohle takový průšvih, že už s ničím podobným Microsoft už nikdy nepřijde!

Zdroj: pctuning.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dočítal som až do konca. Toto sa mi najviac páči: Pokud dostanete Windows 8 s novým systémem, lze j…
pme 04.01.2013 18:53
pme
no on tam tich perel ma vic a hlavne perfektne vystihnul situaci. nový
RedMaX 04.01.2013 19:14
RedMaX
Prostě paskvil, jenž se nehodí na desktop ani na tablety. Děkuju Rybkovi za sebetrýznící test, který… nový
mif 04.01.2013 21:22
mif
Před autorem smekám, vložit do podobně náročného testu takové slovní obraty! Pokud se rozhodnete po… nový
vlk56 04.01.2013 22:01
vlk56
Pisálkem může být kdekdo, napsat text, kterej má "šťávu" umí málokdo. poslední
Prasak 05.01.2013 06:19
Prasak

Dočítal som až do konca.
Toto sa mi najviac páči:

Pokud dostanete Windows 8 s novým systémem, lze je naštěstí díky snaze třetích stran upravit do použitelné podoby. Nechápu ale nikoho, kdo by z Windows 7 upgradoval na Windows 8 jenom proto, aby následně s pomocí utilit downgradoval na jakési „Windows 7 Plus“. Věc mi připomíná scénu, kdy jsem na Vánoce navrhoval přítelkyni, ať jako dárek koupí bratrovi bumerang, na což reagovala slovy: „To je ta věc, kterou zahodíš proto, aby sis pak pro ni mohl dojít?“ Ano, to přesně sedí na upgrade z Windows 7 na Windows 8. Upgrade vás stojí jenom 780 Kč, ale abych ho provedl, musel by Microsoft platit těch 780 Kč mě, ne naopak – a to v tom ještě není zahrnuto 5 USD, které zaplatíte za Start8..

.

Před autorem smekám, vložit do podobně náročného testu takové slovní obraty!

Pokud se rozhodnete používat aplikace v desktopu, tak rovněž potřebujete myš a nebo trackpoint, protože klasické ovládací prvky Windows jsou maličké, zvláště v rozlišení 1920×1080 a udělat prstem right click na položku v kontextovém menu je opravdu mistrovský kousek srovnatelný s roztětím hrášku katanou – vyžaduje to jemnost, přesnost, rozhodnost a soustředění. Vaše mysl musí být klidná jako Měsíc na jezerní hladině, v rozechvělém stavu vás z opakovaných neúspěšných pokusů prostě klepne pepka.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru