Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Konec poradny - JNP

Kdyby ti nově příchozí BFU, jak píšeš, alespoň vyvinuli trošinku snahy popsat problém (návody tady na to jsou přímo při zakládání dotazu (u her jsou navíc přilepena dvě tučná a zvýrazněná vlákna nahoře), ubyla by většina (dle tebe, ale třeba i jiných lidí) ostřejších/kontroverzních odpovědí.

Vláken s názvem "Pomoc", "Help" a dalších variant jsme museli měnit mnoho set. Další stovky je třeba upravovat do konkrétnější podoby. Na herní poradně mažeme/zamykáme spoustu threadů kvůli warezu, nezabírají ani bany - neustále to zkouší další a další.

Podívej se do některých kontroverzních vláken. Spousta lidí (potenciálních rádců) není schopna dostat z tazatele konkrétnější informace ani po mnoha desítkách postů. Nezbývá, než tazatele odeslat do servisu (či někam, chová-li se navíc arogantně).

Je asi trochu rozdíl radit někde soukromně, zdarma, ve svém volném čase - a pracovat za mzdu v práci. V práci (servisu): čím větší BFU/retart (abych použil tvou terminologii), tím větší výdělek. Prostě mu dokážeš, že absolutně ničemu nerozumí a donutíš ho kupovat tvoje služby. Tady se s ním akorát zadarmo nervuješ; nevydoluješ z něj relevantní informace, ale občas je chytrý jak rádio (jeho znalosti jsou přitom občas naprosto mylné). Nedivím se, že už toho mají lidi z hard core chvílemi dost.

Osobně se snažím reagovat vždy bez vyhrocených emocí. Připouštím ale, že občas to trochu ujede i mě (stopadesátý dotaz na herní notebook za 12 tisíc už dovede vyvolat jízlivou odpověď :-))

Založených vláken tady mám také spoustu. Nestalo se mi, že bych byl poslán do prdele v ani jednom případě (nepočítám překlad Black Mesa na herní větvi, ale to jiná kauza), Nemyslím si vůbec, že je to tím "mod" pod tou mou kočkou; jen se snažím dodržovat výše uvedená pravidla, abych případným rádcům dal všechny potřebné informace. Aby vlákno mělo vypovídací hodnotu i pro další případné tazatele.

Tazatel xy sem dá dotaz: Nejde mi spustit "abc" na PC sestavě "efg". Časem reaguje: už to mám, můžete zamknout. Řešení nenapíše, ani když je požádán. Za dva dny je tu s podobným dotazem. Když to udělá po x-té, nepošleš ho i ty do zadele? ;-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality