Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft se už opravdu zbláznil

Hele typku, co si meles svy. Vas je vic, ze mluvis v mnoznym cisle? Ja chapu, ze nekteri maji problem s chapanim toho, co sami napsali. Tak to vezmeme poporade.

Psal jsi

Každý rozumný člověk,který kouká na výkon
a ted najednou pises, zes to nemel zasekany kvuli HW. To teda znamena, ze to pak nemuze mit problemy s vykonem a naopak temer kazdy, kdo W8 pouziva pozna, ze je to o neco rychlejsi a min narocny, nez W7 - jen frikulini a "lamzelezove" z her s tim maji problem.

Takze ses vlastne priznal k tomu, ze tvoje duvody jsou pouze subjektivni, protoze metro je hnusny a system je neprehledny (mimochodem je krom startu skoro stejny jako W7). A hry? Pokud vyrobce her nepodporuje W8, tak to neni vada W8, ale vyrobce her a debility toho, kdo si to nainstaluje a ceka, ze to pojede.

Jestli ti padal firefox, tak je problem opet pouze u tebe. Bud jsi W8 ukradl a crackoval nebo je neumis instalovat a mels rozdrbanej system, protoze FF ve W8 nepada. Nebos pouzival betu W8. Kazdopadne to opet jen dokazuje chyby tvoje a ne W8.

Takze zaver je, ze za problemy se spolehlivosti si muzes pouze svoji neznalosti nebo debilitou a problemy s vykonem jsi nemel, takzes lhal. Tak se mej, typku, cos mozna pouzival W8 asi pul hodiny.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality