Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ultimátní test procesorů: 160 modelů v 52 hrách a testech!

OT:

Do česka za minulý rok doputovalo nejvíc potravin v historii. Hodnota dovezených výrobků činila 20 miliard korun. Podle ministra zemědělství Petra Bendla za to může jednoznačně snaha dostat sem co možná nejlevnější potraviny. Prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Zdeněk Juračka zároveň upozornil, že roli hraje i zvýšení DPH, které české zboží zdražuje, a proto spotřebitel raději sáhne po tom polském.

"Sortiment polských potravin je velmi široký a trefil se kvalitou i chutí do přání českého trhu," doplňuje Juračka, [...]
Tak, tak. A mimo to nabídnou i něco navíc. Klobásky lze využít i na ledem pokryté chodníky, díky sušenkám ušetříte na pastičkách. Kysané okurky a kvašené zelí jsou zase tím nejlepším pro vaše vodním kamenem zanesené WC...

P. S.: Tímto se omlouvám všem poctivým sousedům. Pozdravuji Marka, Zbygniewa a Andrzeje, kamarády z dob středoškolských studií. :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality