Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reinstalace windows 7, které vznikly po upgradu zdarma z win Vista

Zdravím znovu, takze mam instalační DVD k vistám, 2 DVD. První je Operating system DVD Win Vista business SP1 a je na nem pak napsáno: Store in a safe place and refer to your user documentation if you need reinstall or repair your system software. A druhé dvd je Application and Driver Recovery DVD a podobny popis (takze mam instalacni na system a ovladače)

A upgrade DVD jsou taky dvě: První - Win7 Profesional Upgrade Media (For use only as an upgrade to a qualifying HP Win 7 Upgrade Option PC). A druhé je: Application and driver Recovery DVD(This disk contains software for win 7 - for distribution only with a new HP or Compaq PC).

V návodu u upgradu je napsáno mimo jiné: Jedná se o inovaci a nikoli o novou instalaci. Při inovaci by nemělo dojít k přepsání osobních souborů v počítači, pokud provedete formátování pevného disku nebo neodstraníte oddíl pevného disku.

Z čehoz bych chápal, ze musím tedy udelat čistý reinstal do továrního nastavení, tj do vist a pak to teprv mohu upgradovat.

Díky za pomoc :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny