Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuk nahrává napřed.

Zdravím, prosim vás potřeboval bych poradit, pořídil jsem si novej mikrák a když natáčim nějaký videa ze hry pře Fraps tak při ukončení když to chci zrenderovat tak se na to video kouknu a můj hlas je +- o 1 sekundu napřed než obrazem a vůbec nevim čim to je...
Nevíte někdo jak udělat to aby můj hlas a obraz byly ve stejný sekundě? Minule jsem měl mikrák kterej mi to nahrával normálně, ale teď ten novej nevim proč to dělá...

Předmět Autor Datum
Pokud je rozdil mezi videem i zvukem, na zacatku i na konci videa cca o 1 s, tak bude mozna neco spa… poslední
martimb 14.02.2013 07:06
martimb

Pokud je rozdil mezi videem i zvukem, na zacatku i na konci videa cca o 1 s, tak bude mozna neco spatne v konfiguraci frapsu.
pokud ale treba na zacatku je rozdil 1 s a na konci 10 nebo vic (proste nekonstatni) pak ti zrejme pc nestiha video kodek, zkus ve frapsu ukladat do jineho formatu, treba mpg. Sice ten soubor bude o dost vetsi, ale budes to mit synchronizovane.

Co se tyce mikrofonu je jedno jaky mas a pouzivas, vsechny se chovaji velmi podobne. Pri jejich vymeme muzes maximalne rozeznat, ze kazdy ma jinou citlivost (nahrava z mensi nebo vetsi dalky) a pripadne rozeznas kvalitu zvuku (treba ze neni zretelny, chrasti, apod) ovsem na spomaleni nebo opozdeni by vymena mikrofonu nemela mit vubec zadny vliv.

Samozrejme ze dalsi HW na to vliv ma, ale ja osobne si myslim ze to bude spis nwjaky sw problem.

Kazdopadne pokud nic nezjistis, nenajdes a bylo by to mikrofonem, tak zkus jeste jiny mikrofon, treba si od nekoho pujcit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru