Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem malá pokojová anténa

Myslel jsem, že bych zkusil koupit nějakou malou pokojovou anténu,kterou bych připojil do televize,jako že by pomáhala té společné.
Ne, to je nesmysl.

Vsechno je to od toho, jestli mas primou viditelnost na vysilac a jak daleko si od nej vzdalen. Je pravdepodobne, ze na spolecne antene budes mit prijem lepsi nez na pokojove, samozrejme to chce rekonstrukci spolecneho antenniho rozvodu na DVB-T. Dam priklad na osvetleni situace. Rodice bydli uprostred panelakove zastavby, spolecna antena byla v dome zrusena, vetsina sousedu ma kabelovku. Otec za TV signal platit nechtel, tak koupil tohle, ma to postavene na zemi v obyvaku primo proti zdi a prilepene doslova na tu zed smerem na jih (vysilac je na severozapad), signal ma cca 70% - 75% (uz si nepamatuju co z toho je sila a co kvalita), kazdpoadne mel stesti, je to jedinne misto, kde signal je ani na balkone nebyl - proste nejaky odraz.

Takze budes-li mit stesti signal chytnes i bez prime viditelnosti na vysilac, kdyz ne osud. Nikdo ti to ale dopredu nedokaze rict.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny