Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno pasta na cpu

Milý Pavle,

koukal jsem na foto, a zda se ze vlastnite nejspise zakladní desku MSI P31 Neo jako mam ja, a ty sou vyrobci nejcasteji osazovany 2 jadrovými procesory Intel Core Duo rady E, a podle velikosti chladice bude osazen nejakym slabsim procesorem, jelikoz tento chladic je celkem jen malý kus hliníku..tak..
Pokud muzu doporucit, tak na pretaktovaní si kupte lepsi chladic jelikoz timto ho opravdu neuchladite (při taktovani) a nejaky ten vetracek (aspon 90mm x 90mm , nebo 120mm x 120mm) do skrine (za par kacek)na prisun studeneho a odfuk tepleho vzduchu (ja mám v PC 3).

Nejlepsi by bylo udelat Screen nebo obrazek z programu HWinfo ktery se da bezne stahnout pro presnejsi urceni Vasich komponentů.

Muzu si jen myslet, ze mate stejny BIOS, nebo aspon starsi a v nem je moznost pretaktovani od vyrobce desky od 1% az do 15% dale se da zvysit takt i pomalinkym zvysovaní FSB (Front Side Bus nebo System Bus je fyzická obousměrná datová sběrnice) nejlepe po jedne jednotce...

Ale pred tim doporucuju novy chladic nejlepe HeatPeapovy pro Socket 775 pro procesory znacky Intel, který muzete zakoupit perfektní na Aukru do 300 stovek a uchladi Vam snad i rozpalena kamna..

Hlavne vycistit dotykove plochy a nanest tenouckou vrstvu pasty...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny