Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno pc nenajede s hibernace

Ano rezim spanku je to S3. To znamena data ostanu v RAM, preto je to rychle uspatie. Ale ked vypadne elektrika pocas S3 tak to zabudne stav a neulozene data su v haji apod.

Hibernacia je S4, vtedy sa ulozi obsah RAM na disk do suboru hiberfil.sys a normalne to PC vypne, po prebudeni to obnovi data do RAM z disku. Teda je to odolne voci vypadku napajania pocas spanku, ale prebudenie trva dlhsie.

Subor hiberfil.sys mas zmazat z disku ked je hibernacia vypnuta, a nasledne si mas hibernaciu povolit. Nevieme jak si hibernaciu vypinal a povoloval, ale ked ju tam nemas v nabidke Start, tak bud si ju nepovolil, alebo mas v ovl.panely - energia - rouzsirene nastavenia profilu kdesi v tom zozname s vela nastaveniami je nastavenie hybridny rezim spanku tak to si tam vypni a budes mat osobitne S3 (spanok data len v RAM) a S4 (hibernacia - data na disku).
Hybridny rezim je ale relativne dobra vec (robi to S3 so sucasnym ulozenim RAM na disk keby nahodou vypadlo napajanie) takze teoreticky je lepsie nechat si hybridny retzim povoleny a mozes pouzivat ten. V tom pripade budes mat v start menu len jednu moznost "spanok".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny