Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přesun volného místa,formát

to je všechno napul napsane,kdyby si to napsal presne mám to uz dávno.Píses to jak cloveku ktery tohle uz nejmene 3x delal. Ja to delám poprvé to je ten rozdíl a jak se mi to povede uz to pro príste budu vedet...


Takže jsem ve windows8, kliknu na disk kde je nainstalovaná windows 8 tedy OSW8 (C:) - Analyzovat a poté defragmentace. Až tohle bude hotové restartuju pc nabootuju gparted.
Uvidím zase vsechny ty disky, co mám udelat ted kliknout na ten disk kde je ten starý windows 7 pojmenovaný -(OS) a pod ním je jeste sda3 neco.

Na který z nich mám kliknout a co mám udelat abych uvolnil to místo,zrejme asi na ten OS.

Jak to odstraním zbyde mi volné místo. Pak píšeš že ten Widnows 8 (sda5) mám přesunout na na začátek volného prostoru v prvni polovine pevneho disku - k tomu pouziju asi Resize/Move (jak tam rozeznam kde to presunou a co je prvni polovina,tohle tlacitko jsem nezkousel tka nevim co tam pak vyjede za nabidka)

Poslední vec - ten oddíl musí mít status active a primary - to myslís ten oddíl s Windows 8 který budu presunovat - jak nastavit primary a active myslím ze to tam bylo nejak pomocí praveho tlacitka

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny