Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Joomla skryti titulku + jiny redakcni sysem

Zacal jsem delat stranky v redakcnim systemu Joomla 2.5, musim rict, ze mi vubec nic nefunguje, je to desne neintuitivni a tak se chci zeptat odborniku, jestli bych si pomohl, kdybych to proste smazal a zkusil nejaky jiny redakcni system, ktery by byl zdarma a funkcni?

Problemy:
Aktualne resim to, ze hlavni clanek ma titulek, ja chci titulek skryt. V "Uprava clanku" je napravo "Možnosti článku", hned prvni polozka "Zobrazit titulek", dam SKRYT. No a titulek clanku se samozrejme neskryje, proklikal jsem vsechno co jsem mohl, ale co s tim nevim.

Dalsi chyby:
Nainstaloval jsem Virtuemart 2.0.18a, kliknul jsem na Shop, napsalo to:

No Shop Currency defined! Go to .....
Kliknul jsem na Currency: Czech koruna a napsalo to:

vmError: VmTable #__virtuemart_vendors_cs_cz Check not passed. Neither slug nor obligatory value at vendor_store_name for auto slug creation is given
No a takhle je to na stridacku porad, ikdyz dam jinou menu, porad to vypisuje to same.

Dostal jsem radu, ze mam nejdriv nainstalovat cestinu pro Virtuemart a az pak samotny Virtuemart, nepomohlo to.

Myslel jsem, ze ty redakcni systemy jsou od toho, aby bylo vytvareni webovych stranek jednoduchy, ale tohle je des. Vim, ze se tu pohybujou lidi, kteri se tvorbou webu zabyvaji profesionalne, tak se chci zeptat, jestli je to tou Joomlou a neco jinyho by bylo mene depresivni nebo jestli je to takhle normalni a je lepsi si stranky delat sam v HTML, pro me by to znamenalo naucit se PHP, umim respektive umel jsem obycejne HTML, dlouho jsem se tim ale nezabyval.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny