Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze použít modem pro šíření signálu vzduchem z routeru?

Ahoj, mám doma router TP-LINK TL-SF1005D a mám ho normálně propojený přes kabely k PC k připojení k internetu. Včera jsme si koupili novou televizi s připojením k internetu. Jenže PC a televize jsou v jiných pokojích a jsou od sebe vzdáleny cca 12 metrů a já nemám dostatečně dlouhý kabel, abych ho natáhl z routeru ještě do TV. Dřív jsem používal internet od T-mobile a měl jsem modem IPWireless UE P1D Model GS. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli by nějak nešlo udělat, aby ten modem po připojení k routeru vysílal signál vzduchem do TV jako přes Wifi, nebo jestli musím koupit ještě router s anténou, který šíří signál vzduchem. Díky za odpovědi. PS: nezlobte se, jestli jsem něco napsal špatně, nebo jestli je ten dotaz blbost:-D, nejsem žádný specialista na tyto věci, jen mě zajímá, jestli by to šlo, abych nemusel vyhazovat popřípadě peníze za jiný router.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bud ten router Wifi ma alebo nie. Ked nema tak musis kupit router s WiFi. To ti ale nepomoze ptz TV…
MM.. 15.02.2013 16:17
MM..
Ten kluk má svatou pravdu:-) Nehledě na to , že WiFi přímo k TV Samsung stojí bratru 2000,- nový
Fair-Play 15.02.2013 16:20
Fair-Play
Opravdu a vážně, zajděte do nějaké prodejny s PC a řekněte, že potřebujete cca. 20 metrů přímého síť… nový
Fair-Play 15.02.2013 16:27
Fair-Play
Tak moc děkuju za rady, asi to tak udělám:-). poslední
Tomáš 1987 15.02.2013 16:33
Tomáš 1987

Bud ten router Wifi ma alebo nie. Ked nema tak musis kupit router s WiFi. To ti ale nepomoze ptz TV zvycajne nevie primat WiFi, ale len LAN kabel. Pre WiFi do TV sa zvycajne musi dokupovat adapter od vyrobcu TV.
Jednoduchsie a aj lacnejsie a hlavne 100x spolahlivejsie je natiahnut kabel.

Opravdu a vážně, zajděte do nějaké prodejny s PC a řekněte, že potřebujete cca. 20 metrů přímého síťového kabelu. Bude vás to stát zhruba 150,- a máte spolehlivé a levné připojení TV k internetu se stávajícím zařízením.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru