Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc Catalyst Control Center přestal pracovat

Tak mejma rukama prošlo taky pár (možná i desítek) kousků PC i notebooků, notebooky od HP by se taky našly (firemní už budu mít letos třetí - všechny od HP), ale nikdy jsem takovéto problémy s ovladači neměl. Asi proto, že jsem se nikdy nesnažil nacpat do NB ovladače, které tam nepatřily (tedy žádné ovladače od AMD, beta-drivery, starý drivery) - nic takového, jen a pouze ovladače od výrobce NB. Hlavně nechápu tu touhu pořád tam cpát nejnovější ovladače. Už jsem tady jednou psal - mám teď na notebooku 4 roky starý ovladače na grafiku a jsem spokojenej, vše funguje jak má, tak proč tam zkoušet něco novýho?
Je ale možný, že když už si to rozdrbeš instalací ovladačů, které v notebooku nemají co dělat, tak ty šamanský tance prováděné za svitu měsíce při správné konstelaci hvězd a skvrn na slunci mohou pomoci. Ovšem kdybych se já dostal do těhle problémů, měl bych jiné, rychlejší a hlavně naprosto čisté řešení - obnovu systému z recovery. To prostě musí fungovat na 100 %.

P.S.: Kombinace Windows + (určitý) notebook je vražedná maximálně v 1 % případů. V 99 % je tou vražednou kombinací neznalý uživatel (ale myslící si, že tomu rozumí) + (jakýkoli) notebook. Tím samozřejmě netvrdím, že je to Tvůj případ, možná spadáš do toho 1 %...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny