Předmět Autor Datum
Jakych obrazku? K cemu? imghp
rh 10.10.2006 16:38
rh
Osobní věci, dík... Edit: Ten link je stejnej jako norm google ne?
T.I.P 10.10.2006 16:43
T.I.P
není, tady to uvidíš líp: advanced_image_search představuješ si to trochu jako hurvínek válku: jako… poslední
lední brtník 10.10.2006 20:33
lední brtník
Obrázek je široký pojem! :-p Fotka? Clipart? Rozlišení? Bitmapa? Vektor? Formát? http://commons.wik…
host 10.10.2006 18:16
host

není, tady to uvidíš líp: advanced_image_search

představuješ si to trochu jako hurvínek válku: jakože někde na netu čeká zdarma hromada obrázků pro volné použití, a to není úplně pravda. všechny obrázky mají svojeho autora, ať už jsou či ne chráněny nějakým nápisem nebo vodoznakem.
stahovat jakési nesmyslné galerie obrázků, že se jednou budou hodit? je to neužitečná škoda času, lepší je najít co konkrétně zrovna potřebuješ (wallpapery, textury, cliparty, fotky, ikony a symboly, smajlíky a animované gify ...).
pokud je to možné a nejedná se o desetisící kopii nějakého smajlíka, snaž se respektovat to že jde o něčí práci a jeho duševní vlastnictví - s takovými věcmi spíš šetři, nevydávej je za vlastní, uveď případně link na zdroj pokud je to originál. webová stránka (ale bohužel i firemní prezentace) přeplněná známou grafikou cizích autorů vypadá neseriózně, nebo směšně.

taky je možné hejna clipartů dostat přímo s nějakým softem (office, corel draw, zoner - placené), anebo různé kolekce na cd/dvd. ty už mívají nějakým způsobem ošetřeno další použití.

navíc tě časem přestane bavit používat cizí přeplácané prvky každý pes jiná ves, a dáš přednost vlastní tvorbě nebo aspoň vkusné vlastní úpravě - držím ti palce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru