Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co je to za mobilní telefon

na tom aukru maji doba dodani vice nez 10 dni, otazka je, jestli nahodi zdrzovaci taktiku, protoze pres postu to trva cca. 30 dni nebo jestli to berou pres drazsi DHL, dodani 5 az 10 dni + si napocitaji 2 az 3 dny na dodani postou. takze jsem presvedcenej, ze to skladem nemaji.

ohledne ztraty na poste, jasne, ale to je i u cesky posty ne :-) DHLko z Ciny na tom urcite neni hur nez nase vnitrostatni posta.

jinak z Ciny, pokud tam nemas nejakyho kamose, si muzes koupi zbozi jen pres tzv. resellery, pricemz bud jsou to klasicky eshopy jako treba ten etotalk nebo jednotlivy prodejci na jednom eshopu jako fastcardtech. To prvni je lepsi a pri poslani penez pres paypal riskujes min nez u aukra, jak je tady ta diskuze ohledne vraceni penez pri podvodu, tak na paypalu funguje to same, akorat, ze paypal nezajima ceska policie, resi si to interne a slysel jsem, ze to docela funguje, hlavne ale oni by takovyho podvodnika stopli navzdycky, takze je jasny, ze zavedeni cinsti reselleri nic takovyho nebudou riskovat nehlede na to, ze je to narozdil od ruznejch cechacku ani nenapadne. jedinna vyhoda nakupu pres ceskyho prostrednika je, ze mas dvouletou zarucni dobu, jenze jak uz jsem psal, je velky otaznik nad tim, zda se z pripadneho problemu nevyklube "neznama kapalina".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny