Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GPU - jakou grafickou kartu do mé sestavy s Intel Core I7-3770?

Jen abych Vás nepomýlil, vše jsem napsal s jistou ironickou chutí.
Rád bych Vám předvedl herní výkon Vámi doporučené (prý super herní karty).

Porovnáme Vaší grafiku a HD7870: http://www.anandtech.com/bench/Product/612?vs=548
Zde porovnáme Vaší grafiku a HD7850: http://www.anandtech.com/bench/Product/612?vs=549

Mno, autor tohoto postu napsal cenový limit 6000Kč.

Vaše karta za 2000Kč dosahuje opravdu ultimátního herního výkonu. V praxi by to vypadalo asi tak, že by v novějších (tedy většině) hrách ve Full HD rozlišení tvůj kamarád (autor dotazu) musel snižovat detaily, aby chudák karta zvládla alespoň hratelných 20fps.

Později by to vypadalo tak, že autor, poslechnuvtíc (slovotvorba) Váš návrh přišel sem k nám (můžu říkat k nám? chci být součást zdejší komunity) a ptal se co má dělat, že je ta karta podle tebe výkonná a asi je chyba jinde.

Nakonec by se Váš Vámi oklamaný kamarád (autor) dozvěděl, že ta karta opravdu stojí za prd a k výkonnému procesoru i7-3770k je jako když do supr sendviče dáte 3 plátky pěkně prohnilého salámu.

A co by mu poradili ostatní? Když už, tak minimálně HD7850 a přinejlepším HD7950. Já doporučil zdroj Enermax 500W / Seasonic 500W a HD7870 (Taková zlatá střední cesta).
Autor si nakonec vybral HD7850, není to nic extra, je sice 2x dražší než Váš návrh, ale za to 4-5x výkonější. Pfůha, what the FÁK!

O zdroji mluvit nebudu, jelikož jsem už Vašemu kamarádovi (autor dotazu) řekl, který má koupit, aby neriskoval zbytečné potíže v podobě odpálení komponentů, restartů, freezů, ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny