Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ja a Android. Problemy, dotazy, aplikace, ...

1. Aplikací na hudbu jsou mraky, s textem písní nemůžu radit, nikdy jsem je nepoužil. Používám v obou telefonech s Androidem Hudbu Play, ani nevím, jestli vůbec texty umí.
2. Dělení zpráv je o zvyku. Když jsem přecházel z Nokie N82 na Nokii N900, taky jsem byl z nového způsobu řazení zpráv nesvůj. S odstupem času, když si vemu do ruky E71, tak mi přijde ten způsob řazení do jedné dlouhé konverzace lepší. Píšu si s více lidma, přijde mi zpráva, otevřu ji a vidím, co mi přišlo minule, na co konverzace navazuje. Skvělé je to třeba u neznámých čísel, kdy mi od jednoho neuloženého čísla přijdou dvě zprávy s odstupem půl roku. Ve zobrazení jedntlivých zpráv bych už nic nedohledal, ani by mě to nenapadlo. U zobrazení konverzace hned vidím předešlé zprávy.
3. Prohlížeče jsou jako na všech systémech. Každý má svoje klady a zápory, někdo používá střídavě, někdo podle sympatií. Já nedám dopustit na Operu Mobile a to z důvodu služby Opera Link. Používám dva stolní počítače, notebook, tablet, tři mobily a na všech mám stejné záložky, stejnou historii, stejné adresy v automatickém doplňování.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny